Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πολλαπλές παρεμβάσεις στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης


Σειρά προγραμματισμένων παρεμβάσεων είναι σε εξέλιξη στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο (κτίριο θεάτρου και πολιτιστικών εκδηλώσεων) του Δήμου Κατερίνης. Ειδικότερα την τρέχουσα περίοδο οι παρεμβάσεις επικεντρώνονται στην τοποθέτηση ως εξής:


-          Μαρμάρων στη στέψη των περιμετρικών τοιχίων του δώματος
-          Αεραγωγών στο υπόγειο και στο φουαγιέ
-          Πλακιδίων στα WC στο σύνολο του κτιρίου
Παράλληλα, τοποθετούνται σωλήνες πυρόσβεσης στο υπόγειο, σχάρες καλωδίων & καλώδια στον ίδιο χώρο.

Επιπλέον, νωρίτερα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αφενός για την επιστέγαση του κτιρίου και αφετέρου για την κατασκευή του βιομηχανικού δαπέδου στο υπόγειο του Πολιτιστικού Κέντρου, το οποίο θα φιλοξενεί τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις του κτιρίου, αποθηκευτικούς, καθώς και βοηθητικούς χώρους σκηνής.

Γενικότερα, τα στελέχη και οι υπηρεσίες  του Δήμου Κατερίνης σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος της προηγούμενης περιόδου και να αποδοθεί το πολύπαθο αυτό έργο, το συντομότερο στους δημότες, στους ανθρώπους του πολιτισμού του τόπου.

Μία υποδομή Πολιτισμού και Ανάπτυξης που θεωρείται βασική συνιστώσα κάθε σύγχρονης Ευρωπαϊκής πόλης, η οποία όπως έχει επισημάνει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος: «[…] επιτέλους θα γίνει πραγματικότητα και στην Κατερίνη για να την αναδείξουμε όλοι μαζί σε έναν σημαντικό πόλο πολιτισμικής δημιουργικότητας».

Όπως είναι γνωστό, το έργο αφορά ένα χώρο πολιτισμού ανατολικά των ΚΤΕΛ, με υπόγειο και 3 ορόφους συνολικού εμβαδού  4.700 τ.μ.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.