Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Φωτογραφική Λέσχη Κατερίνης: Ανοιχτή πρόσκληση, προς φίλους φωτογράφους και καλλιτέχνες της Κατερίνης.

H Φωτογραφική Λέσχη Κατερίνης ενημερώνει όλους τους φίλους της ότι την Τρίτη 21, Ιανουαρίου την Τρίτη 28Ιανουαρίου, και την τρίτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00-21:00, όσοι ασχολούνται με την φωτογραφία μπορούν να προσκομίσουν φάκελο με έργα τους με θέμα το καρναβάλι, για την δημιουργία ενότητας έκθεσης που θα παρουσιαστεί την εβδομάδα των Αποκριών . Για κάθε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ 6977379865.

Τα έργα θα πρέπει να είναι σε ηλεκτρονική μορφή ώστε να μπορούν να ανοιχτούν σε υπολογιστή και να γίνει η επιλογή. Το μέγεθος των έργων θα πρέπει να είναι σε 300 pixel για να μπορέσουν να τυπωθούν.
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.