HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο άνθρωπος που είδε τους εκτελεστές στη Βάρη: «Ήταν πειθαρχημένοι, στρατός» (βίντεο)

Ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους τέσσερις εκτελεστές της άγριας δολοφονίας των δυο ανδρών από το Μαυροβούνιο στη Βάρη, αφού πέρασαν μπροστά του πριν και μετά το φονικό και στην μαρτυρία του τονίζει πως «ήταν πειθαρχημένοι, ήταν στρατός. Φαινόταν ότι ήταν εκπαιδευμένοι.».

«Βλέπω και κατεβαίνουν τέσσερις μαυροντυμένοι, στρατός, σαν εκπαιδευμένοι. Όταν βγήκαν από το στενό και βγήκαν στην Βάρης, έβαλαν καπέλο και σήκωσαν κάτι σαν μάσκα, κασκόλ. Ένα αυτοκίνητο είδα να φεύγει προς την Βάρης – Κορωπίου» ανέφερε στη μαρτυρία του στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha.

«Η βόλτα του πρέπει να κράτησε επτά με οκτώ λεπτά και μετά από δυο λεπτά, μέχρι να πάνε να κάνουν τη ζημιά και να γυρίσουν» είπε ο μάρτυρας αναφερόμενος σε άτομο που μπήκε στην ταβέρνα πριν τη δολοφονία και φέρεται να έκανε κατόπτευση του χώρου.

«Σα να έβλεπα την αλλαγή στον άγνωστο στρατιώτη. Ήταν πειθαρχημένοι, ήταν στρατός. Φαινόταν ότι ήταν εκπαιδευμένοι. Δεν είχαν πολλά λόγια, δεν μιλούσαν μεταξύ τους. Ο ένας πίσω από τον άλλον, σε απόσταση μισό μέτρο» πρόσθεσε ο άνδρας που είδε τους τέσσερις πιστολέρο να περνούν μπροστά του πριν και μετά την διπλή δολοφονία.

Οι Αρχές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να χρησιμοποίησαν κατά την εφαρμογή του σχεδίου τους δυο οχήματα. Πρόκειται για ένα μαύρο τζιπ το οποίο φαίνεται σε βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας της περιοχής και ένα ασημί σεντάν το οποίο ακολουθεί σε κοντινή απόσταση το τζιπ, και τα δυο έχουν φιμέ τζάμια.

Στο βίντεο φαίνονται και τα δυο οχήματα να βγαίνουν από το παράδρομο που βρίσκεται η ταβέρνα όπου έγινε η δολοφονία.

Οι Αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν το σπίτι των θυμάτων και τις επαφές τους στην Ελλάδα ενώ δυο κινητά τηλέφωνα που ανήκαν στους δολοφονημένους άνδρες έχουν παραδοθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια καθώς είναι κλειδωμένα με κωδικό. Ενώ ένα μπρελόκ με κλειδιά και μια πιστωτική κάρτα εξετάζονται επίσης.

Οι δυο γυναίκες με τα παιδιά τους διαμένουν σε ξενοδοχείο και αναμένουν να παραλάβουν τις σωρούς των συζύγων τους για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια