Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Κατερίνης με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Αστέριο Μπουσνάκη


  • - Συναντήσεις στο Υπουργείο Εσωτερικών και στη ΔΕΗ στην Αθήνα για να βρεθεί λύση στο μείζον οικονομικό θέμα της επιχείρησης
  • - Ειδική συνεδρίαση στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα της ΔΕΥΑΚ
  • - Επιτόπια αυτοψία στο σύνολο των υποδομών της επιχείρησης και συναντήσεις με τους εργαζομένους
«Στόχος μας είναι η εξυγίανση της ΔΕΥΑΚ. Εργαζόμαστε μεθοδικά και εντατικά για να φτάσουμε την επιχείρηση ψηλά, προκειμένου να επικεντρωθούμε στη συνέχεια στον κοινωνικό χαρακτήρα που οφείλει να έχει, ώστε να λειτουργεί ανταποδοτικά προς όφελος των πολιτών». Αυτό σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, στη διάρκεια της συνάντησης εργασίας που είχε σήμερα στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ, με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Αστέριο Μπουσνάκη, παρουσία του αντιπροέδρου Ευστάθιου Κεραμιδιώτη & του μέλους του Δ.Σ. Ασημίνας Πούλιου – Περδίκη και του Γ. Γραμματέα του Δήμου Κώστα Λιακόπουλου.

Παράλληλα, από υπηρεσιακούς παράγοντες έγινε η περιγραφή των οικονομικών της ΔΕΥΑΚ, τα οποία όπως επισημάνθηκε είναι σε δυσχερή κατάσταση με κορυφαίο παράδειγμα, το γεγονός, ότι, η επιχείρηση συγκαταλέγεται στους στρατηγικούς οφειλέτες της ΔΕΗ.

Ο κος Κουκοδήμος προανήγγειλε διαδοχικές συναντήσεις, που θα έχει την προσεχή εβδομάδα στην Αθήνα, από κοινού με τον κο Μπουσνάκη και πιο συγκεκριμένα στο Υπουργείο Εσωτερικών και στη ΔΕΗ αντίστοιχα, προκειμένου να βρεθεί λύση στο μείζον οικονομικό πρόβλημα, που αντιμετωπίζει η επιχείρηση. Επιπλέον, τη διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης στο δημοτικό συμβούλιο, με μοναδικό θέμα συζήτησης τη ΔΕΥΑΚ.


Προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται και μία σειρά πρωτοβουλίες που περιέγραψε ο πρόεδρος της επιχείρησης Αστέριος Μπουσνάκης, με πιο χαρακτηριστική την επόμενη ημέρα για τη ΔΕΥΑΚ, που είναι όπως είπε η τηλεμετρία, η εγκατάσταση των λεγόμενων «έξυπνων ρολογιών», τα οποία θα συμβάλουν στην αρτιότερη λειτουργία της επιχείρησης, καθώς θα μειώσουν το ποσοστό του μη κοστολογήσιμου νερού.

Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ αναφέρθηκε και στην ετοιμότητα σε ώριμες μελέτες, που μπορούν να χρηματοδοτηθούν από προγράμματα που «τρέχουν» και να αποτελέσουν σημαντική επένδυση για την επιχείρηση, όπως π.χ. η μελέτη ενίσχυσης του βιολογικού Κορινού, η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στον Κορινό, στα Φωτεινά κ.ο.κ.

Στο περιθώριο της συνάντησης εργασίας, ο Δήμαρχος επισκέφτηκε ένα προς ένα όλα τα τμήματα της επιχείρησης, συνομίλησε με το προσωπικό, το οποίο ευχαρίστησε για την έως σήμερα συνεργασία και προσπάθεια που καταβάλει επισημαίνοντας την ανάγκη να εντατικοποιηθούν περαιτέρω οι ρυθμοί εργασίας, προκειμένου να συμβάλουν και οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους στην ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της ΔΕΥΑΚ, σε όλα τα επίπεδα.

Τέλος, η ανάγκη εύρυθμης και άρτιας διαχείρισης λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού του Δήμου Κατερίνης, του βιολογικού καθαρισμού του Κορινού, των δεξαμενών ύδρευσης στο Σβορώνο και του αντλιοστασίου του Δήμου στην Ανδρομάχη τέθηκε στο επίκεντρο της επιτόπιας αυτοψίας που πραγματοποίησαν στις εγκαταστάσεις τους, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αστέριος Μπουσνάκης, συνοδευόμενοι από τo μέλoς του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ Ασημίνα Πούλιου, τον Γ. Γραμματέα του Δήμου Κώστα Λιακόπουλο, καθώς & από υπηρεσιακούς παράγοντες - επιστημονικούς συνεργάτες.

«Προτεραιότητά μας η είναι η εξασφάλιση της αποτελεσματικής λειτουργίας των εγκαταστάσεων και υποδομών της ΔΕΥΑΚ προς όφελος του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των πολιτών» επισήμανε ο Δήμαρχος.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.