Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δείτε τι πιστεύουν οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων για τα ζευγάρια που τσακώνονται

Είναι υγιές για ένα ζευγάρι να τσακώνεται ή όχι; Πρέπει να λογομαχείς με τον σύντροφό σου συχνά ή καλύτερα να το αποφεύγεις;

Σύμφωνα με ειδικούς σε θέματα σχέσεων είναι πολύ υγιές για ένα ζευγάρι να λογομαχεί και να τσακώνεται αρκεί να μην υπάρχει πίσω από τους τσακωμούς ψυχολογική, σωματική ή λεκτική βία.

Οι ειδικοί, σύμφωνα με το faysbook.gr, αναφέρουν πως τα ζευγάρια που λογομαχούν είναι πολύ ευτυχισμένα και για την ακρίβεια πιο ευτυχισμένα από αυτά που δεν τσακώνονται ποτέ.

Το να τσακωθείς με τον καλό σου σημαίνει πως νοιάζεσαι για τη σχέση σου και ταυτόχρονα σημαίνει πως ό,τι πρόβλημα και αν έχεις νιώθεις άνετα να το συζητήσεις μαζί του, ακόμα και αν αυτό σας φέρει σε σύγκρουση.

Για να είναι πετυχημένη η σχέση σας θα πρέπει όμως να επικοινωνείτε σωστά ώστε οι τσακωμοί σας να είναι ευεργετικοί για τη σχέση σας και να την εξελίσσουν.


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.