Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας

Το βράδυ της Παρασκευής 17ης Ιανουαρίου, μέσα σε μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε στο Cafe - Wine Bar «Le Garcon» η ετήσια παραδοσιακή κοπή βασιλόπιτας της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας.
Υποδεχόμενη τους προσκεκλημένους και τις προσκεκλημένες η πρόεδρος της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας κ. Γεραρίδου Αθηνά τους καλωσόρισε και τους ευχαρίστησε που τίμησαν με την παρουσία τους την ομάδα.Πιο συγκεκριμένα, παρευρέθηκαν η περιφερειάρχης κ. Σοφία Μαυρίδου, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Φώντας Μπαραλιάκος μετά της συζύγου του, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπέττυ Σκούφα, ο εκπρόσωπος του Δήμου κ . Γεώργιος Τσιαλός, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου κ. Αναστάσιος Καρατζάς, ο πρόεδρος του ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Κ. κ. Σταύρος Χριστοφορίδης μαζί με την αντιπρόεδρο κ. Σωτηρία Ουσταμπασίδου και τον κ. Δημήτρη Ζησιμόπουλο, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ Αθανάσιος Λιακόπουλος και Μιχάλης Γεωργιάδης καθώς και ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστης Μυστρίδης μετά της συζύγου του.

Στην όμορφη αυτή εκδήλωση παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι αρκετών συλλόγων του Ν. Πιερίας καθώς και η ΟΜΑΚ Καλαμαριάς, με τους οποίους η Διασωστική Ομάδα Πιερίας έχει την ευχέρεια να συνεργάζεται. Πρόκειται για συλλόγους, οι οποίοι από το δικό τους μετερίζι, ενώνουν τις δεξιότητες τους με την ομάδα μας και προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.


Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας νιώθοντας ιδιαίτερη τιμή, ευχαριστεί θερμά όλους τους φορείς, τους συλλόγους και τους φίλους της ομάδας που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Εύχεται σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και ευτυχία.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα της εκδήλωσης επιμελήθηκαν από τον Φωτογράφο και μέλος της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας κ. Λεωνίδα Ζάρκο.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.