HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μήνυμα της βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Ε. Σκούφα για την εκλογή της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας

Σήμερα ψηφίσαμε για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στη χώρα μας. Με αίσθημα ευθύνης, καθαρή θέση, χωρίς "ναι μεν, αλλά", χωρίς μικροκομματικά παιγνίδια, όπως τόνισε και εχτές στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας.

Στο πρόσωπο της κ. Σακελλαροπούλου σύμφωνα με την ομολογία της ίδιας, τιμάται η Δημοκρατία, η Δικαιοσύνη και η σύγχρονη Ελληνίδα. Τρεις έννοιες που έχουν κατά το πέρασμα του χρόνου και της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας, ιδιαίτερα δοκιμαστεί.

Καθώς διανύουμε μια περίοδο που σημαδεύεται από την οικονομική, προσφυγική, μεταναστευτική και εν γένει ανθρωπιστική κρίση, καθώς και από τις μεγάλες προκλήσεις σχετικά με την ειρήνη, το περιβάλλον και τα ανθρώπινα δικαιώματα, εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια, εύχομαι καλή σταδιοδρομία στο έργο της και η εκλογή της να σηματοδοτήσει την οχύρωση των δημοκρατικών πυλώνων και δικαιωμάτων στη χώρα μας καθώς και τη θωράκισή τους έναντι των παθογενειών του πολιτικού μας παρελθόντος.



Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Αντί σχολίου στο μήνυμα της Μπέτης της ΝΑΤΟικης Αριστεράς.

    ---------------------------------------------------------------

    Σήμερα ανακοίνωσαν στον Αλεξάντερ Βίννικ ότι του απαγορεύουν να καλεί οποιονδήποτε τηλεφωνικά εκτός από εμένα, τον Ρώσο συνήγορό του και τη γυναίκα του.
    Μετά από λίγο του ανακοίνωσαν ότι ....
    μπορεί να καλεί μόνο εμένα.
    Μετά από λίγο του δήλωσαν ότι απαγορεύεται να τον καλώ εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος στο Νοσοκομείο.
    Ο Αλεξάντερ βρίσκεται στην 33η ημέρα απεργίας πείνας.
    Χθες εμποδίσθηκε η εξέτασή του από ιατρό που απέστειλε η Πρεσβεία της Ρωσίας.
    Με κάθε τρόπο η Κυβέρνηση προσπαθεί να τον τρομοκρατήσει, να τον απελπίσει, να τον πανικοβάλει, σε μια στιγμή μεγάλης αγωνίας, ενώ η υγεία του έχει επιδεινωθεί.
    Διακόπτουν τις επικοινωνίες του ώστε να γίνει τι; Να κάνουν τι;

    Ένας άνθρωπος 30 μήνες έγκλειστος, χωρίς κατηγορία, στα όρια της ύπαρξης, που παλεύει με μόνο όπλο το σώμα του και τη ζωή του, υφίσταται και ψυχολογικό πόλεμο.

    Κύριε Μητσοτάκη, κύριε Χρυσοχοΐδη, είστε φοβεροί παλληκαράδες, που τα βάζετε με έναν άνθρωπο κρατούμενο, άρρωστο, εξουθενωμένο κι απελπισμένο

    Κυρία Σακελλαροπούλου, είστε μεγάλη υπερασπίστρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που δεχθήκατε να εφορμήσετε στα δικαιώματα αυτού του ανθρώπου και να του στερήσετε όσα απολαμβάνει κάθε άνθρωπος, ακόμη κ τη δίκαιη δίκη, και αύριο θα σας ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας

    Η εξουθένωση, ο βασανισμός και η εξόντωση αυτού του ανθρώπου είναι έγκλημα.
    Αυτοί που το διαπράττουν, αργά ή γρήγορα θα ελεγχθούν.

    ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, Δικηγόρος, Πρόεδρος του κόμματος "Πλεύση Ελευθερίας"


    Σημείωση : Για όσους δεν το γνωρίζουν: ο Ρώσος Αλεξάντερ Βίννικ, αλλιώς "Mr. Bitcoin", κρατείται στις ελληνικές φυλακές 30 μήνες, με βάση τέσσερα διεθνή αιτήματα έκδοσης (δύο από τη Ρωσία, ένα από τις ΗΠΑ και ένα από τη Γαλλία), ως διαχειριστής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας BCT, μέσω της οποίας γίνονταν συναλλαγές με bitcoin. Η συνήθως πολύ ευαίσθητη ελληνική δικαιοσύνη και πολιτεία, που θεοποίησε τα "δικαιώματα" είναι πολύ σκληρή, στην περίπτωσή του, καθώς διέπραξε το θανάσιμο αμάρτημα, να ενοχλήσει το μηχανισμό της εξουσίας της "δύσης", που στηρίζεται στη νομισματική κυκλοφορία.

    Ο ίδιος δήλωσε: «Φυλακίζομαι μόνο για την τεχνογνωσία μου που απειλεί την ηγεμονία των τραπεζών και του δολαρίου» πρόσθεσε προσθέτοντας ότι «το BCT είναι ανεξάρτητο από τις τράπεζες και τις κυβερνήσεις.»

    Πολλοί "δυτικοί" έφτιαξαν παρόμοιες "καινοτομίες" μεταφοράς χρήματος, αλλά δεν δαιμονοποιήθηκαν, καθώς ενισχύουν το ρόλο των "δυτικών" τραπεζών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!