Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μέγκαν Μαρκλ, Πρίγκιπας Χάρι: Οργισμένη Βασίλισσα! Από την τηλεόραση τα… έμαθε η Ελισάβετ

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι σόκαραν τον κόσμο και τη… Βασίλισσα Ελισάβετ. Η απόφαση να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα έπεσε σαν… κεραυνός στο Παλάτι.

Από τα… έκτακτα έμαθαν τις εξελίξεις όχι μόνο η Βασίλισσα αλλά και οι πρίγκιπες Κάρολος και Γουίλιαμ. Οργή στο Παλάτι και ανακοίνωση με αιχμές από το Μπάκιγχαμ! Διατηρούν το σπίτι που τους έδωσε η Ελισάβετ και την ασφάλειά τους…

Ήταν περίπου 19:00 (ώρα Βρετανίας) το απόγευμα της Τετάρτης (08.01.2020) όταν άρχισαν να φτάνουν τα πρώτα… breaking news για το «σεισμό» στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ είχαν μόλις ανακοινώσει μέσω Instagram την απόφασή τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Μια απόφαση που σόκαρε πολλούς και κυρίως την – ανίδεη όπως φαίνεται- βασίλισσα Ελισάβετ.

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό τους στο Instagram, ο Χάρι και η Μέγκαλ Μαρκλ επιβεβαίωναν κάτι που έμοιαζε μάλλον αναπόφευκτο: πως τα… βροντούν και φεύγουν. Αν και είπαν πως θα διατηρήσουν κάποιους δεσμούς με τη βασιλική οικογένεια, η δήλωση πως θέλουν να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι, μοιράζοντας το χρόνο τους ανάμεσα στη Βρετανία και τον Καναδά μοιάζει με τείχος που υψώνουν ανάμεσα σε εκείνους και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Κυρίως γιατί, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, την απόφασή τους αυτή όχι μόνο δεν την είχαν συζητήσει με κανέναν από τη βασιλική οικογένεια αλλά δεν την είχαν ανακοινώσει, πριν τη δημοσιοποιήσουν, ούτε στη Βασίλισσα Ελισάβετ. Η οποία, όπως και ο διάδοχος του θρόνου και πατέρας του Χάρι, πρίγκιπας Κάρολος ή ο αδερφός του πρίγκιπας Γουίλιαμ, έμαθε τα… μαντάτα από την τηλεόραση!Η απόφαση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, την οποία η Daily Mail παρομοιάζει με… το πάτημα ενός πυρηνικού κουμπιού, έπεσε σαν κεραυνός στο παλάτι του Μπάγκιγχαμ και ήρθε λίγες μέρες αφού το ζευγάρι επέστρεψε από το έξι εβδομάδων ταξίδι του στον Καναδά, όπου πέρασαν τα Χριστούγεννα, σνομπάροντας τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Οργισμένη Βασίλισσα Ελισάβετ
Το γεγονός πως δεν γνώριζε τίποτα και έμαθε τα πάντα από την τηλεόραση σαν… κοινή θνητή αλλά και η απόφαση του εγγονού της να αποποιηθεί το ρόλο της, έχουν εξοργίσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Κορυφαία πηγή του παλατιού είπε πως η Βασίλισσα και η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια είναι «βαθύτατα απογοητευμένοι». Μια άλλη πηγή δήλωσε πως οι «γαλαζοαίματοι» είναι «σοκαρισμένοι, θλιμμένοι και εξοργισμένοι» με το ζευγάρι.Επισήμως, πάντως, στην ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι, δεν αναφέρεται τίποτα απ’ όλα αυτά. Στη λιτή δήλωση, όμως, δεν μπορεί κανείς να μη… διαβάσει μια αιχμή για τον Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ! «Οι συζητήσεις με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ είναι σε πρώιμο στάδιο. Καταλαβαίνουμε την επιθυμία τους για ακολουθήσουν μια άλλη προσέγγιση, αλλά αυτά είναι περίπλοκα ζητήματα που χρειάζονται χρόνο για να διευθετηθούν».

Εξοργισμένος ένας άνθρωπος του παλατιού, δεν έκρυψε το θυμό του για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ. «Τους έδωσαν το γάμο που ήθελαν, το σπίτι που ήθελαν, τα λεφτά που ήθελαν, το προσωπικό που ήθελαν, τα ταξίδια που ήθελαν και είχαν τη στήριξη της βασιλικής οικογένειας. Τι άλλο περισσότερο ήθελαν;».Μια άλλη «βασιλική» πηγή, τόνισε: «Είναι τρομερά άδικο για τη Βασίλισσα, που δεν της αξίζει να της φέρονται έτσι. Η βασιλική οικογένεια κατανοεί πως θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό και είναι πρόθυμοι να τους βοηθήσουν. Είναι (σ.σ. τα μέλη της βασιλικής οικογένειας) συντετριμμένοι.
Όλα υπό άκρα μυστικότητα

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκ σχεδίαζαν μυστικά τις κινήσεις τους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Καναδά και μάλιστα «συνωμότησαν» (σ.σ. τη λέξη conspiring χρησιμοποιεί η Daily Mail) για να δημιουργήσουν ένα νέο site, ανεξάρτητο από τη βασιλική οικογένεια, το οποίο «ανέβασαν» μόλις επέστρεψαν στη Βρετανία. Και όλα αυτά, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, χωρίς να το γνωρίζουν τα αφοσιωμένα σε εκείνους μέλη του γραφείου Τύπου τους στη Βρετανία.

«Το επίπεδο της εξαπάτησης είναι συγκλονιστικό. Όλοι, από τον πρώτο έως τον τελευταίο, νιώθουν σαν να έχουν μαχαιρωθεί πισώπλατα» είπε μια βασιλική πηγή.Πληροφορίες αναφέρουν πως Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ ενοχλήθηκαν όταν συνειδητοποίησαν ότι στο πλάνο 10ετίας της βασιλικής οικογένειας, εκείνοι δεν θα ήταν σε… πρώτο πλάνο. Το πορτραίτο της Βασίλισσας Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Κάρολο, τον Γουίλιαμ και τον μικρό Τζορτζ, τους διαδόχους του θρόνου δηλαδή, «έδειξε», λένε οι ίδιες πληροφορίες, στον Χάρι και τη Μέγκαν ότι το πλάνο του παλατιού για τη νέα 10ετία δεν τους… χωράει.Το sussexroyal.com είναι το νέο site του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, στο οποίο παρουσιάζουν τη… νέα τους ζωή, με αιχμές κατά των βρετανικών ΜΜΕ. Το ζευγάρι δεν θα λαμβάνει πλέον χρήματα από το Sovereign Grant, το κονδύλι που πληρώνουν οι Βρετανοί φορολογούμενοι και καταβάλλεται ετησίως στη Βασίλισσα Ελισάβετ.Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ τονίζουν πως αντίθετα με ό,τι συνέβαινε μέχρι… χθες (σ.σ. απαγορευόταν να κερδίζουν χρήματα), πλέον θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν χρήματα μέσω της εργασίας τους. Διευκρινίζουν πως θα συνεχίσουν να έχουν ως βάση τους το σπίτι στο Φρόγκμορ, το οποίο τους παραχώρησε η Βασίλισσα Ελισάβετ και την ανακαίνισή του (πολλών εκατομμυρίων λιρών) πλήρωσαν οι Βρετανοί φορολογούμενοι.

Θα συνεχίζουν να έχουν ασφάλεια από τη Μητροπολιτική Αστυνομία, αφού, όπως αναφέρουν: «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έχουν χαρακτηριστεί άτομα που χρήζουν διεθνής προστασίας, κατά συνέπεια απαιτείται αυτό το επίπεδο ασφάλειας»…Δεν αποφεύγουν τις αιχμές κατά των βρετανικών ΜΜΕ, κάνουν λόγο για παραπληροφόρηση και αλλοίωση των ρεπορτάζ των ανταποκριτών του παλατιού ώστε να δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις. Μάλιστα, Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ θα αποχωρήσουν από το σύστημα royal rota και άρα δεν θα επιτρέπεται να καλύπτεται η δουλειά τους από τα βρετανικά ΜΜΕ.

«Τα βρετανικά ΜΜΕ έχουν επί του παρόντος δικαίωμα να καλύπτουν τις δραστηριότητές τους με αντικειμενικότητα, χωρίς έλεγχο από τους αξιωματούχους του παλατιού. Το ζευγάρι λέει τώρα ότι σκοπεύει να παρέχει πρόσβαση σε ΜΜΕ με ειδική πρόσκληση και να δημοσιοποιεί τα νέα του μέσω των δικών τους επίσημων καναλιών επικοινωνίας ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης» αναφέρει η Daily Mail.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.