Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Βόλεϊ - Β' Εθνική: Νίκη στην πρεμιέρα για τον Αίολο Κατερίνης

Πρεμιέρα με νίκη για τον Αίολο Κατερίνης στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της Ε.Σ.ΠΕ.Μ.


Η ομάδα της Κατερίνης νίκησε με 3-0 σετ (25-17, 25-12, 25-22) τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών στο Κλειστό του Β΄ΔΑΚ Κατερίνης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Φωτιάδης, Μπλατσιώτης,Πρίντζιος, Χασιώτης, Παπανικολάου, Συμεωνίδης, Στούπας, Κόκλας, Χονδρογιάννης, Πιπινάς, Μπαρές.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Γεωργιάδης, Χαχούδης Π., Νουστ, Αποστολίδης, Σιταράς, Ευμορφίδης, Αϊβαζίδης, Καλιωτάκης, Ταϊγανιδης, Χαχούδης Ν.Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.