Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Σκότωσε, ακρωτηρίασε, έφαγε την πρώην σύντροφό του και κρίθηκε ακατάλληλος για δίκη

Ένας άνδρας από την Ιντιάνα των ΗΠΑ, ο οποίος κατηγορείται πως σκότωσε, ακρωτηρίασε και έφαγε μέλη της πρώην συντρόφου του, κρίθηκε ακατάλληλος για να δικαστεί, λόγω της ψυχιατρικής κατάστασής του.

Όπως μεταδίδει η New York Post, ο 38χρονος Joseph Oberhansley θα μεταφερθεί σε κρατικό νοσοκομείο μετά την ψυχιατρική αξιολόγησή του από δύο ειδικούς, τον Δεκέμβριο.

Οι συνήγοροί του πέτυχαν συμφωνία για να σταλεί τελικά σε νοσοκομείο.


Ο Oberhansley κατηγορείται πως σκότωσε τον Σεπτέμβριο του 2014 την Tammy Jo Blanton σε σπίτι στο Τζέφερσονβιλ, στο Κεντάκι. Στη συνέχεια ακρωτηρίασε το νεκρό σώμα της και έφαγε κομμάτια του.

Όταν οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα της άτυχης γυναίκας μέσα στην μπανιέρα, το κρανίο και το στήθος της είχαν ανοιχτεί, ενώ η καρδιά της, τα πνευμόνια της και ο εγκέφαλός της έλλειπαν. Στη συνέχεια βρήκαν στην κουζίνα του σπιτιού τα σύνεργα του εγκλήματος: πιάτα, τηγάνια και άλλα σκεύη γεμάτα αίμα.

Η πρώτη δίκη του τον Αύγουστο χαρακτηρίστηκε κακοδικία καθώς ένας μάρτυρας έδωσε στοιχεία που έδειχναν πως δεν ήταν σε θέση να δικαστεί.

Ο εισαγγελέας συμφώνησε στη νοσηλεία του 38χρονου προκειμένου να διευκολύνει τη δίκη. Ο δικηγόρος του Oberhansley  Jeremy Mull χαρακτήρισε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο «σωστή κίνηση».

«Λόγω της φύσης της υπόθεσης- των κατηγοριών- και της συμπεριφοράς του εντός κι εκτός δικαστηρίου, δεν υπάρχει πραγματικά ερώτημα για το εάν είναι σε θέση να δικαστεί. Δεν μπορεί να βοηθήσει την υπεράσπισή του ούτε καταλαβαίνει τις διαδικασίες» τόνισε.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.