Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μωρό πνίγηκε στην μπανιέρα γιατί η μαμά του ήθελε λίγο χρόνο για τον εαυτό της

Ο μόλις 11 μηνών Aiden Xavier από το Τενεσί έχασε τη ζωή του μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού του. Η 32χρονη μητέρα Lindsee Leonardo είχε βάλει τα δυο της παιδιά στην μπανιέρα για να παίξουν γιατί ήθελε λίγο χρόνο για τον εαυτό της για να χαλαρώσει.

Η γυναίκα άφησε τα παιδιά χωρίς επιτήρηση και έκατσε να χαλαρώσει για 10 λεπτά, να κάνει ένα τσιγάρο και να ακούσει δύο τραγούδια στο κινητό της, όπως αναφέρει η New York Post.

Όταν επέστρεψε βρήκε τον Aiden να επιπλέει στο νερό χωρίς τις αισθήσεις, σύμφωνα με όσα λένε οι Αρχές. Κάλεσε το 911 και το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων του Τενεσί, όπως άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο αδερφός του είναι εκτός κινδύνου και η μητέρα κατηγορείται για ανθρωποκτονία.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.