Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Παρεμβάσεις για τον ευπρεπισμό και τη βελτίωση των εγκαταστάσεων στο Κοινοτικό κατάστημα Περίστασης


Την εξυπηρέτηση των πολιτών διασφαλίζει η εύρυθμη λειτουργία των Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Κατερίνης. Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσονται οι εργασίες συντήρησης των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των κοινοτικών καταστημάτων, οι οποίες  εκτελούνται από συνεργεία των Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου. Ήδη προγραμματισμένες εργασίες είναι σε εξέλιξη την τρέχουσα εβδομάδα στο Κοινοτικό Κατάστημα Περίστασης.

Ειδικότερα οι εργασίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν:
- ελαιοχρωματισμό  του Κοινοτικού καταστήματος
- παρεμβάσεις υδραυλικών και αντικατάσταση ειδών υγιεινής
- ηλεκτρολογικές εργασίες
- μεταφορά του ιατρείου σε καταλληλότερο & μεγαλύτερο χώρο εντός της Κοινότητας.
- καθαριότητα και καλλωπισμό

Τέλος, τη λειτουργία οργανωμένου συστήματος ανακύκλωσης με κάδους για γυαλί, πλαστικό, αλουμίνιο, καθώς και για ανακύκλωση φθαρμένων ρούχων.

«Για όσο διάστημα εκτελούνται οι εργασίες στο Κοινοτικό κατάστημα θα παρακαλούσα για την υπομονή και την κατανόηση των κατοίκων που εισέρχονται στο χώρο» τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Δ.Κ. Περίστασης Γιώργος Χελιδονόπουλος, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο και τον αντιδήμαρχο Γιάννη Συμεωνίδη, για την εποικοδομητική συνεργασία και την υλοποίηση των εργασιών.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.