HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αυτή η γυναίκα κάνει κάτι πολύ σιχαμερό για καλό σκοπό

Η 26χρονη Yasmina Jade, πρώην κομμώτρια, αυτοαποκαλείται “μάγισσα του αίματος” απλώνει το αίμα της περιόδου της στο πρόσωπό της για να σπάσει το στίγμα γύρω από την γυναικεία περίοδο.



Αυτή την εβδομάδα η Yasmina συγκέντρωσε το αίμα από την περίοδό της και το άπλωσε στο πρόσωπό της εν μέσω ενός τελετουργικού. Δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες της με το αίμα της στο πρόσωπο για να περάσει το μήνυμα ότι δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για την γυναικεία περίοδο.


Σε όσους την αποκαλούν “τρελή” και “άρρωστη” η Γιασμίνα απαντάει ότι ποτέ δεν έχει νιώσει καλύτερα με τον εαυτό της. Με αυτή την κίνησή της θέλει να περάσει το μήνυμα στις γυναίκες ότι δεν χρειάζεται να διαχειρίζονται την περίοδό τους κρυφά και διακριτικά.


“Υπάρχουν πολλά ταμπού γύρω από την γυναικεία περίοδο. Δείχνοντάς την δημόσια, νομίζω ότι αποδεικνύει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να αισθάνεσαι συνδεδεμένη με την περίοδο”, δήλωσε η Γιασμίνα.


“Καλώ τις γυναίκες να εξερευνήσουν με τον δικό τους τρόπο την δύναμη του αίματος. Έχει μια τεράστια ενέργεια και ιστορία με την μαγεία. Αν δεν αιμορραγούσαμε, δεν θα υπήρχε ζωή”, πρόσθεσε η Γιασμίνα.


Πηγή: dailymail



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια