Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Επι ποδός τα συνεργεία της Π.Ε. Πιερίας από το πρωί! Σ΄επιφυλακή για την αντιμετώπιση του «Ηφαιστίωνα»

Συνεργεία αποχιονισμού και ρίψης αλατιού  της Π. Ε. Πιερίας αυτήν την ώρα βρίσκονται στην 13η Ε.Ο. προς Άγιο Δημήτριο όρια νόμου και προς το Ελατοχώρι - χιονοδρομικό.  Η Υ. Τ. Ε. της Π.Ε. Πιερίας με με εντολή της Αντιπεριφερειάρχη κ Σοφία Μαυρίδου ήδη από χθες είναι σε ετοιμότητα και σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς μεριμνούν για την ασφαλή διέλευση σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της, με κύριο μέλημα την απρόσκοπτη πρόσβαση για τους όμορφους ορεινούς προορισμούς της Πιερίας για τους επισκέπτες και κατοίκους της.Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.