Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Μήνυμα για την ημέρα των Τριών Ιεραρχών

Σήμερα η Εκκλησία τιμά τους Τρεις Ιεράρχες, φωτεινές προσωπικότητες των Γραμμάτων και των Τεχνών που λάμπρυναν το πνευματικό στερέωμα της εποχής τους κι εξακολουθούν με το κήρυγμα τους να καθοδηγούν τη σύγχρονη κοινωνία.


Η σημερινή ημέρα είναι γιορτή των ελληνικών γραμμάτων αφού οι Τρεις Πατέρες συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της χριστιανικής διδασκαλίας αλλά και στη διάδοση της αρχαίας ελληνικής.

Ας τιμήσουμε με ευλάβεια τη μνήμη τους κι ας θέσουμε ως προτεραιότητα τη διαρκή και πολύτιμη συνάντηση με την διαχρονική Σοφία Τους.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.