Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Διανομή ενημερωτικού έντυπου υλικού για τη γρίπη, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας


Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, προάγοντας και προασπίζοντας τη δημόσια υγεία, διενήργησε και φέτος δράση ενημέρωσης του ευρέως κοινού, αναφορικά με την εποχική γρίπη και την αναγκαιότητα λήψης μέτρων πρόληψης.

Με στόχο την πρόληψη και προαγωγή της υγείας του πληθυσμού, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στο πλαίσιο δράσεων με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, διένειμε ειδικό έντυπο ενημερωτικό υλικό,  με οδηγίες για την προστασία και την αντιμετώπιση της εποχικής γρίπης.

Υπάλληλοι της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, διένειμαν στους πολίτες και τους επισκέπτες της περιοχής, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου και το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, στην Πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο της Κατερίνης, φυλλάδιο για την εποχική γρίπη και τα προληπτικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν, ενώ τις προσεχείς ημέρες το έντυπο υλικό θα διατίθεται και στα ΚΕΠ της Πιερίας.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας αποδεικνύοντας έμπρακτα για ακόμη μια φορά το ενδιαφέρον της για την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα που αφορούν την υγεία και τους κινδύνους της, διένειμε μέσω της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας σχετικό έντυπο για την εποχική γρίπη, με σκοπό την έγκυρη πληροφόρηση του κοινού για τα συμπτώματα της γρίπης, τον έγκαιρο εμβολιασμό, τα προληπτικά μέτρα, τους τρόπους αντιμετώπισης κ.ά. της εποχικής γρίπης», επεσήμανε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.

 Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: «Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα τον πολίτη, μέσα από στοχευμένες ενέργειες και με στόχο την πρόληψη και προαγωγή της υγείας του πληθυσμού, διένειμε  ειδικό έντυπο, στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης των πολιτών, σχετικά με την  εποχική γρίπη»


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.