Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Το "Ξαθέρι" έκοψε την πίτα του

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης και χαράς έγινε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του συλλόγου μας. Τις εγκάρδιες ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κκ Γεωργίου μετέφερε ο σεβαστός Πατέρας Δημήτριος ο οποίος σταύρωσε και ευλόγησε την πατροπαράδοτη πίτα του Αγίου Βασιλείου.

Το παρόν έδωσε ο εντεταλμένος του Δήμου κος Χριστοφορίδης Σταύρος, Κρητικής καταγωγής,ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου μας, η εκπρόσωπος του αρχηγού συνδυασμού του δημοτικού συμβουλίου κου Λιακόπουλου Αθανάσιου κα Στεφανίδου Αθανασία, ο πολιτευτής κος Κουλκουδίνας Σπύρος μόνιμος αρωγός στις δράσεις του συλλόγου μας, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων και πλήθος μελών και φίλων.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν με τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και άλλα μουσικά ακούσματα τα μικρά παιδιά του τμήματος εκμάθησης μουσικών οργάνων με τη συνοδεία του δασκάλου κου Μπεϊνά Δημήτρη και το τμήμα ενηλίκων της χορωδίας με τη συνοδεία της κας Πετάση Μαρίας.

Ακολούθησε πλούσιος μπουφές και φυσικά ρακή και χορός.

Καλή και ευλογημένη χρονιά, με υγεία και χαμόγελο.


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.