Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αναβλήθηκε η εκδήλωση της ΝΟΔΕ

Αναβάλλεται η εκδήλωση της ΝΟΔΕ σύμφωνα με νεώτερη ενημερώση από το πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μπάμπη Μπορυσκέλη που ενημερώνει σχετικά μέσω ανάρτησης.

Στην ανάρτηση σημειώνεται:

"Φίλες και φίλοι μου

Σας ενημερώνω ότι η εκδήλωση της ΝΟΔΕ ΝΔ ΠΙΕΡΙΑΣ που προγραμματίστηκε για τις 1 Φεβρουαρίου 2020 αναβάλλεται για άλλη ημερομηνία.

Οι προσκλήσεις ισχύουν για την νέα εκδήλωση. Ωστόσο όποιος επιθυμεί μπορεί να επιστρέψει την πρόσκληση του και να λάβει το αντίτιμο.

Για ότι νεώτερο θα ενημερωθείτε…"

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόγραμμα άλλαξε λόγω της αδυναμίας παρουσίας του Υπουργού, υπό το τεταμμένο κλίμα λόγω των εξελίξεων στο ποδόσφαιρο.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.