Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μεγάλη συμμετοχή Οικονομολόγων-Λογιστών σε επιμορφωτικό σεμινάριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην Κατερίνη

Επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα:  « Ηλεκτρονικά βιβλία », διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία στην Κατερίνη, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, το 4ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας.  


Συνεχίζοντας τις δράσεις του προγράμματός του για τη διαρκή ενημέρωση των Οικονομολόγων Λογιστών - Φοροτεχνικών, το 4ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας, παρείχε μέσω της διεξαγωγής του επιμορφωτικού σεμιναρίου, την δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με το αντικείμενό του.    

Εισηγητής του επιμορφωτικού σεμιναρίου, που διεξήχθη στο Επιμελητήριο Πιερίας την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, ήταν  ο κ. Καλαμάρας Νικόλαος,  Λογιστής – Φοροτεχνικός, Εσωτερικός  ελεγκτής  μεγάλου ομίλου και Σύμβουλος επιχειρήσεων σε λογιστικά, φορολογικά και εξειδικευμένα θέματα και πιστοποιημένος  εκπαιδευτής ΕΚΕΠΙΣ με πολυετή διδακτική εμπειρία σε στελέχη επιχειρήσεων.

Στο σεμινάριο παρευρίσκονταν, μεταξύ άλλων, μέλη της Τοπικής Διοίκησης του 4Ο ΠΤ Κεντροδυτικής Μακεδονίας  και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος κ. Τσιλογιάννης Κωνσταντίνος , ο Αντιπρόεδρος κ.  Κιτιξής Κωνσταντίνος και τα μέλη κ. Λυμπανοβνός  Βασίλειος και  κ. Στεφανίδης Θεοχάρης, καθώς και το μέλος της ΣΤΑ ΟΕΕ κ. Σπανός Κωνσταντίνος.  Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.