HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στα προημιτελικά!

Δεν αποφεύχθηκε το ντέρμπι στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς η σημερινή κλήρωση έφερε τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με τον Παναθηναϊκό . Οι αγώνες είναι διπλοί και τα πρώτα ματς είναι προγραμματισμένα για το διήμερο 5 και 6 Φεβρουαρίου. Δείτε όλες τις αναμετρήσεις των προημιτελικών.


Η παρουσία των Big 4 και του Άρη στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να η κληρωτίδα να βγάλει ντέρμπι και έτσι έγινε. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο πιο σπουδαίο ματς της προημιτελικής φάσης όπως έγινε γνωστό μετά την κλήρωση που διεξήχθη στην ΕΠΟ σήμερα (23/1).
Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός συνατάει για δεύτερη σερί χρονιά τη Λαμία στην ίδια φάση της διοργάνωσης και έχει την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση για τον περσινό, σοκαριστικό, αποκλεισμό του. Ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης, καθώς η ρεβάνς του ισόπαλους 1-1 στην Τρίπολη εκκρεμεί και θα διεξαχθεί στις 30 του Ιανουαρίου, ενώ ο Άρης θα συγκρουστεί με τον Ατρόμητο για μία θέση στα ημιτελικά.
Οι αγώνες είναι διπλοί και τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν το διήμερο 5-6 Φεβρουαρίου, ενώ οι ρεβάνς το διήμερο 12-13 Φεβρουαρίου. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 23 Μαϊου.

Οι αναμετρήσεις των προημιτελικών

Άρης – Ατρόμητος
Παναιτωλικός – Αστέρας ή ΑΕΚ.
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
Λαμία – Ολυμπιακός
*Γηπεδούχος στο πρώτο ματς είναι η ομάδα που αναγράφεται πρώτη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια