Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Νέα πρόταση του Θωμά Αναστασιάδη για δημιουργία τεσσάρων πάρκων σκύλων

Με νέα πρόταση για τον Δήμο Κατερίνης, που αφορά τα σκυλιά επανέρχεται ο δημοτικός σύμβουλος κ. Θωμάς Αναστασιάδης, την οποία και κατέθεσε επίσημα αρμοδίως.

Συγκεκριμένα, το δελτίο τύπου που κοινοποίησε σήμερα στα τοπικά ΜΜΕ ο κ. Αναστασιάδης αναφέρει:

Μετά απο αιτήματα πολλών Δημοτών και φίλων, κατέθεσα σήμερα την παρακάτω πρόταση για την Δημιουργία 4 Dog Park.

Προς :   Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Υποστήριξης Αιρετών Οργάνων
Κοιν:     Δήμαρχο Κατερίνης

Θέμα: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 4 Πάρκων Σκύλων

Λόγω επαγγέλματος , Εκπαιδευτής Σκύλων, γνωρίζω καλά τις ανάγκες πολλών δημοτών για χώρους, στους οποίους με ασφάλεια θα μπορούν να αφήσουν τους τετράποδους φίλους τους ελεύθερους, χωρίς λουρί.

Βάσει νόμου, αυτό επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε περιφραγμένους και προστατευμένους χώρους, όπου δεν διατρέχει κίνδυνο το ζώο να φύγει, να ενοχλήσει άλλους ανθρώπους ή να διατρέξει κίνδυνος για την ίδια του την ζωή.

Το μοναδικό πάρκο σκύλων που έχουμε στην πόλη μας είναι αυτό που δημιουργήθηκε στο Πάρκο της Κατερίνης και δεκάδες δημότες το επισκέπτονται για την εκτόνωση και την κοινωνικοποίηση του σκύλου τους.

Προτείνω, την δημιουργία άλλων 4 πάρκων για να μπορέσουμε να καλύψουμε το μεγαλύτερο γεωγραφικά ποσοστό της πόλης. Συγκεκριμένα:
1) Στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Μακεδονίας
2) Στην ευρύτερη περιοχή του Πέλεκα
3) Στην ευρύτερη περιοχή των νέων Δικαστηρίων
4) Στην ευρύτερη περιοχή του Εθνικού Σταδίου (Α΄ΔΑΚ)

Οι ακριβείς χώροι θα πρέπει να αποφασισθούν από τα αρμόδια όργανα του Δήμου και είμαι στην διάθεσή σας να συμμετέχω στην διαβούλευση για το ζήτημα αυτό.

Τέλος, τόσο το υπάρχον πάρκο σκύλων, το οποίο πρέπει να αναβαθμιστεί και να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις, όσο και τα νέα που θα δημιουργηθούν, θα πρέπει να είναι βασισμένα σε πρότυπα, τα οποία και θα καταθέσω στην διαβούλευση , όταν αυτή θα γίνει.

Κατερίνη, 28/1/2020

Θωμάς Αναστασιάδης 
Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
‘’ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ’’

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.