HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ Ο ΔΙΑΣ

Να κάνει … ποδαρικό με το δεξί στο νέο έτος θα επιχειρήσει ο Δίας Δίου την προσεχή Κυριακή (5/1 – 15:00) στο γήπεδο του Δίον, καθώς φιλοξενεί την γειτονική ΑΕ Καρίτσας στην αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής και 1ης του δευτέρου γύρου για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι δύο μονομάχοι βρίσκονται σε εκ διαμέτρου αντίθετο ψυχολογικό μομέντουμ, με τον Δία να διανύει την καλύτερη στιγμή του μέσα στην σεζόν μετρώντας τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με την ομάδα της Καρίτσας από την άλλη να έχει χάσει την επαφή της με την κορυφή και να προέρχεται από το εντός έδρας στραβοπάτημα απέναντι στον Αλμυρό. Υπενθυμίζεται πως η ομάδα μας βρίσκεται στην 8η θέση του πίνακα με απολογισμό 16 βαθμούς, ενώ η ΑΕ Καρίτσας στην 5η θέση έχοντας συγκεντρώσει έξι βαθμούς περισσότερους.

Η προετοιμασία κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου κύλησε απόλυτα ομαλά και ο Παναγιώτης Παρασίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του σε αυτή την κομβικής σημασίας αναμέτρηση.
Αύριο Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας ενόψει του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Τζίκας με α’ βοηθό τον κ. Μιχτατίδη και β’ βοηθό τον κ. Τσεχελίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Η διοίκηση του Δία Δίου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν το παρόν στο γήπεδό μας, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας στο σημαντικό αυτό παιχνίδι.


Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία Δίου




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια