HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γ' Εθνική: Ντέρμπι Πιερικός - Δίας στο Α' ΔΑΚ

Το τοπικό ντέρμπι του Πιερικού με τον Δία Δίου που θα γίνει στις 15:00 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Ο πρωτοπόρος Πιερικός θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά τις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ισοπαλίες σε Λάρισα και Αλμυρό, ώστε να διατηρηθεί σε απόσταση… ασφαλείας από τους διώκτες του. Μοναδική απουσία για τον Σάκη Παπαβασιλείου, αυτή του τιμωρημένου Κώστα Μακρή, ο οποίος συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από το σημερινό, αλλά και από το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Διαγόρα Στεφανοβικείου.
Από την άλλη, ο Δίας πήρε τη νίκη που ήθελε στον… τελικό της περασμένης Κυριακής με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και θα παίξει χωρίς ιδιαίτερο άγχος στο σημερινό παιχνίδι, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν προβλήματα τιμωριών για τον Παναγιώτη Παρασίδη, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Δημήτρη Καλαμπάκα και Γιώργου Παναγιωτίδη.
Με τον Αποστόλη Στύλο να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της, η Α.Ε. Καρίτσας παίζει στον Παλαμά Καρδίτσας με τον τοπικό Ατρόμητο. Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ που προέρχεται από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα εντός έδρας, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Μιχάλη Ζιώγα από την τεχνική ηγεσία. Μοναδικός απών για τους κιτρινόμαυρους ο τιμωρημένος Δημητρουλόπουλος.
Στην αποστολή βρίσκονται οι: Ράντος, Γαλάνης, Μελικιάν, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Καραγκούνης, Μητράκας, Στίκος, Λαγδάρης, Λαζαρίδης, Τροΐρης, Οικονόμου, Παπαϊωάννου, Παπαγεωργίου, Κυρτέγος, Γκίκα και Αλεξίου.
Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:
ΑΣ Μετέωρα - Διγενής Νεοχωρίου
Ατρόμητος Παλαμά - Α.Ε. Καρίτσας
Θησέας Αγριάς - Αταλάντη
Οικονόμος Τσαριτσάνης - Διαγόρας Στεφανοβικείου
Ηρακλής Λάρισας - ΑΟ Ποταμιάς
Πιερικός - Δίας Δίου
ΓΣ Αλμυρός - ΑΟ Σελλάνων


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια