HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


"Το αγόρι που έγινε ελάφι" στο Θέατρο Πήγασος! (βίντεο)

Του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση

Ο παλιός χρόνος καλωσορίζει τον Νέο παρέα με... "το αγόρι που έγινε ελάφι", στο Θέατρο Πήγασος στην Κατερίνη, σε διασκευή και σκηνοθεσία Χάρη Αμανατίδη.



Απολαύστε ένα μικρό οπτικοακουστικό απόσπασμα από τη θεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους, σε μια... before and after Christmas, ιστορία, βασισμένη σ' ένα λαϊκό ελληνικό παραμύθι, για μια περιπλάνηση, ένα δάσος, ένα καταφύγιο, ένα Σπίτι....




Πανδαισία χρωμάτων και ήχων, ευφάνταστα κοστούμια, μάγισσες με βότανα και ξωτικά, ελάφια, ηλιοτρόπια και άνθρωποι, θα σας μαγέψουν και θα σας κάνουν να θέλετε να μπείτε στο δάσος του παραμυθιού και της ονειροφαντασίας.


Υ.γ. Προτρέπουμε ανεπιφύλακτα, εκτός από τους γονείς και τους κηδεμόνες, τους εκπαιδευτικούς των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων της πρωτοβάθμιας, κυρίως, εκπαίδευσης της Κατερίνης, της Πιερίας και της ευρύτερης περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας, να σπεύσουν να προγραμματίσουν την παρακολούθηση της παράστασης, για τους μαθητές και τις μαθήτριές τους, με πιο ιδεατή επιλογή τον ίδιο τον φυσικό χώρο του θεάτρου, με πολλαπλά συνοδευτικά οφέλη, τροφή για σκέψη, προβληματισμό και καλλιέργεια ενσυναίσθησης.



Σκηνοθεσία-θεατρική μεταφορά: Χάρης Αμανατίδης
Σκηνικά-κοστούμια: Βέτα Χαϊλατζίδου
Μουσική: Νατάσσα Ιωαννίδου
Παίζουν: Άννα Γκούντα, Κατερίνα Παρλίτση, Δανάη Αμανατίδου, Όλγα Παπανάκου, Νατάσσα Ιωαννίδου & Αντώνης Καρράς.

Θέατρο Πήγασος, Αγ. Αικατερίνης 16, Κατερίνη
Κρατήσεις θέσεων: 2351074371 & 6946462171




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια