Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πανδαισία τραγουδιού και μουσικής στη συναυλία αφιέρωμα στους Μίκη Θεοδωράκη και Μάνο Χατζιδάκη

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση στη συναυλία-αφιέρωμα στους δύο από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες, τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μάνο Χατζιδάκι που διοργάνωσε  ο πολιτιστικός σύλλογος Νέου Κεραμιδίου Πιερίας  "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" σε συνεργασία με το Μουσικό Εργαστήρι Ολύμπου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιανουαρίου στην αίθουσα του 1ου ορόφου του συνεδριακού κέντρου του Δήμου Κατερίνης ''ΕΚΑΒΗ''.

Στη συναυλία - αφιέρωμα ακούστηκαν αγαπημένα τραγούδια των δύο κορυφαίων  Ελλήνων συνθετών από τους σπουδαστές Γεωργία Μαρινοπούλου, Μαρία Κατηρτζίδου, Χρυσάνθη Ευαγγελοπούλου και Θωμά Χατζήνα.


Μια βραδιά γεμάτη από νότες, μελωδίες και τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι, ένα μαγικό και ποιοτικό ταξίδι, χάρισαν στο κοινό της Πιερίας οι μουσικοί του Μουσικού Εργαστηρίου Ολύμπου υπό τη διεύθυνση του καταξιωμένου μαέστρου και υπεύθυνου σπουδών Νίκου Πατρή.

Τραγούδια παλιά που δεν παλιώνουν γιατί δεν υπόκεινται στη φθορά χρόνου και κάθε φορά που τα ακούμε ή τα τραγουδάμε, νιώθουμε την ίδια συγκίνηση.

Οι σπουδαστές του Μουσικού Εργαστηρίου Ολύμπου  μετέφεραν τις εμπειρίες από τη μουσική τους ‘γνωριμία’ με το έργο των Μ. Θεοδωράκη και Μ. Χατζιδάκη  ενώ ο υπεύθυνος σπουδών του Εργαστηρίου κ. Πατρής  επεσήμανε ότι το Μουσικό Εργαστήρι Ολύμπου θα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε δημιουργική έκφραση, σε κάθε πολιτιστική δράση της τοπικής κοινωνίας.
Η συνεργασία της χορωδίας του πολιτιστικού συλλόγου Νέου Κεραμιδίου "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" με το Μουσικό Εργαστήρι Ολύμπου έγινε με μεράκι, επιμονή και σχέδιο και έτσι ήρθε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.