HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πανδαισία τραγουδιού και μουσικής στη συναυλία αφιέρωμα στους Μίκη Θεοδωράκη και Μάνο Χατζιδάκη

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση στη συναυλία-αφιέρωμα στους δύο από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες, τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μάνο Χατζιδάκι που διοργάνωσε  ο πολιτιστικός σύλλογος Νέου Κεραμιδίου Πιερίας  "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" σε συνεργασία με το Μουσικό Εργαστήρι Ολύμπου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιανουαρίου στην αίθουσα του 1ου ορόφου του συνεδριακού κέντρου του Δήμου Κατερίνης ''ΕΚΑΒΗ''.

Στη συναυλία - αφιέρωμα ακούστηκαν αγαπημένα τραγούδια των δύο κορυφαίων  Ελλήνων συνθετών από τους σπουδαστές Γεωργία Μαρινοπούλου, Μαρία Κατηρτζίδου, Χρυσάνθη Ευαγγελοπούλου και Θωμά Χατζήνα.


Μια βραδιά γεμάτη από νότες, μελωδίες και τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι, ένα μαγικό και ποιοτικό ταξίδι, χάρισαν στο κοινό της Πιερίας οι μουσικοί του Μουσικού Εργαστηρίου Ολύμπου υπό τη διεύθυνση του καταξιωμένου μαέστρου και υπεύθυνου σπουδών Νίκου Πατρή.

Τραγούδια παλιά που δεν παλιώνουν γιατί δεν υπόκεινται στη φθορά χρόνου και κάθε φορά που τα ακούμε ή τα τραγουδάμε, νιώθουμε την ίδια συγκίνηση.

Οι σπουδαστές του Μουσικού Εργαστηρίου Ολύμπου  μετέφεραν τις εμπειρίες από τη μουσική τους ‘γνωριμία’ με το έργο των Μ. Θεοδωράκη και Μ. Χατζιδάκη  ενώ ο υπεύθυνος σπουδών του Εργαστηρίου κ. Πατρής  επεσήμανε ότι το Μουσικό Εργαστήρι Ολύμπου θα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε δημιουργική έκφραση, σε κάθε πολιτιστική δράση της τοπικής κοινωνίας.
Η συνεργασία της χορωδίας του πολιτιστικού συλλόγου Νέου Κεραμιδίου "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" με το Μουσικό Εργαστήρι Ολύμπου έγινε με μεράκι, επιμονή και σχέδιο και έτσι ήρθε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια