Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Σέρρες: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Κάλεσαν την αστυνομία στο νηπιαγωγείο για καταγγελία!!! Συγχαρητήρια στον Δήμο Σερρών

Οδός Μεραρχίας, απέναντι από το λέσχη αξιωματικών, στο κέντρο της πόλης των Σερρών.

Μία ζωγραφιά στολίζει τον τοίχο του νηπιαγωγείου. Βλέπουμε ένα καφενείο, έτσι όπως ήταν δηλαδή πριν από 70 χρόνια στο σημείο αυτό.

Ωστόσο συνέβη το εξής ευτράπελο: Κάποιοι βλέποντας το ζωγράφο Χριστόφορο Μελλίδη να ζωγραφίζει κάλεσαν την αστυνομία για να τον συλλάβει θεωρώντας ότι καταστρέφει!

Πώς αντέδρασε ο καλλιτέχνης ; Πολύ ψύχραιμα και με χιούμορ. Ναι συμβαίνουν κι αυτά στις Σέρρες. Φυσικά πρόκειται για ένα έργο, έμπνευσης του δημάρχου Σερρών στα πλαίσια διακόσμησης της πόλης.
Πηγή

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.