Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η νέα γενιά του ελληνικού στίβου βραβεύτηκε στην Κατερίνη

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ

«Στο τέλος του 2020 το γήπεδο της Κατερίνης θα διαθέτει νέο ταρτάν με προδιαγραφές που θα ορίσει ο ΣΕΓΑΣ προκειμένου να διεξάγονται στο Δήμο μας Πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου  και γενικότερα διοργανώσεις αντάξιες αυτών που φιλοξενούνται στο Ολυμπιακό στάδιο και σε όλα τα μεγάλα και σύγχρονα γήπεδα της χώρας». Αυτό σημείωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, στη διάρκεια της χθεσινοβραδινής τελετής βράβευσης των Πανελληνιονικών Στίβου, η οποία παρουσία του γενικού γραμματέα του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή και εκπροσώπων των τοπικών αρχών, φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης, από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και τον Δήμο Κατερίνης.

Παράλληλα, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος θα βελτιωθούν τα αποδυτήρια και το σύνολο των χώρων του Α’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κατερίνης, το οποίο θα αξιοποιείται τόσο από τους αθλητές, όσο και στο πλαίσιο ενδυνάμωσης του μαζικού αθλητισμού από όλους τους δημότες.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στον κο Σεβαστή απηύθυνε πρόσκληση, προκειμένου σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο και τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη «να αναλάβει η Κατερίνη στο άμεσο μέλλον μία μεγάλη διοργάνωση, γιατί όχι μεγαλύτερη από ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα» όπως χαρακτηριστικά επισήμανε.

Τέλος, ο κος Κουκοδήμος στη διάρκεια του χαιρετισμού συνεχάρη για τις επιτυχίες της, τη νέα γενιά του ελληνικού στίβου, τους νέους πρωταγωνιστές που θα σηκώσουν την παρακαταθήκη ενός σπουδαίου παρελθόντος για τον κλασικό αθλητισμό της χώρας.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.