Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΜΠΕΤΤΥ) ΣΚΟΥΦΑ

Τα γραφεία του Αγροτικού Συλλόγου Κατερίνης επισκέφτηκε τη Δευτέρα 20/1 η βουλεύτρια Πιερίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα και συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ.Γεώργιο Χαρισόπουλο και αγρότες μέλη του Συλλόγου.
Έγινε επικαιροποίηση της καταγραφής προβλημάτων που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο, κι επακολούθησε συζήτηση για τη νέα ΚΑΠ και τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν με την τυχόν επιβολή της «εξωτερικής σύγκλισης» και της κοινοτικής επιδότησης ανά στρέμμα.

Ακόμα συζητήθηκαν προβλήματα που αφορούν στην τεράστια αργοπορία στην έκδοση συντάξεων αγροτών από τον ΕΦΚΑ.

Ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που εντοπίστηκε είναι η έλλειψη επικοινωνίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας μεταξύ του ΕΦΚΑ και του ΚΕΑΟ, η οποία έχει ως αποτέλεσμα αγρότες που έχουν καταθέσει αίτηση συνταξιοδότησης ή λαμβάνουν ήδη σύνταξη, να χρεώνονται με ασφαλιστικές εισφορές ή πληρωμή δόσεων ρύθμισης ως μη όφειλαν.

Στην συνέχεια συζητήθηκε η αναγκαιότητα άμεσης επίσκεψης στον νομό από τον τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και πρώην υπουργό ΥΠΑΑΤ Σταύρο Αραχωβίτη, καθώς και την πρώην Υφυπουργό, υπεύθυνη για Κτηνοτροφία και Αλιεία, βουλευτή Καστοριάς κ.Ολυμπία Τελιγιορίδου, προκειμένου να συζητηθούν θέματα όπως η νέα ΚΑΠ και άλλα φλέγοντα ζητήματα.


Γραφείο τύπου της Βουλεύτριας Πιερίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.