Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΕΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο

Συνάντηση  ενημέρωσης με τον δήμαρχο  κ .Κουκοδημο Κων/νο προκειμένου να τον συγχαρεί για την εκλογή του και  να του  ευχηθεί καλή θητεία και επιτυχία στο έργο, του πραγματοποίησε τη Δευτέρα 28 Ιαν  2020, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΣ Κατερίνης αποτελούμενη από τους  Πρόεδρο κ. Τεκιρίδη Θεόδωρο, ταμία κα. Αργυρώ Μπουζιώτα ,Έφορο Χιονοδρομίας κ. Κυριζόπουλου Ηλία, εφορο εγκαταστασεων  Ασαριδη Στελιο και Μέλος τεχνικής επιτροπής Χιονοδρομίας κο Γαιτάνη Διονύσιο .

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος κ .Τεκιρίδης Θεόδωρος   αναφέρθηκε  με θερμά λόγια για την νέα  δημοτική αρχή, εκφράζοντας την ευχή το αισιόδοξο αυτό κλίμα να διατηρηθεί προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

 Στο πλαίσιο της συνάντησης επίσης ο Πρόεδρος κ .Τεκιρίδης Θεόδωρος ενημέρωσε  και κατέθεσε προτάσεις  στον Δήμαρχο κ Κουκοδήμο Κώστα  για τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν τον σύλλογο μας και επηρεάζουν την τοπική κοινωνία αλλά και όλη τη χώρα ,σε επίπεδο ορεινού τουρισμού .

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος  κ. Κουκοδήμος Κώστας ,ενθουσιασμένος από το σπουδαίο έργο που παράγει ο ΕΟΣ Κατερίνης στον τομέα  του ,διαβεβαίωσε  το Διοικητικό  Συμβούλιο για την στήριξη των δραστηριοτήτων του ΕΟΣ Κατερίνης και ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία.                                                                                                                                     

                                   Από το τμήμα δημοσιών σχέσεων του ΕΟ.Σ Κατερίνης


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.