Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Απεβίωσε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Καζακλάρης

Αποκλειστικές και επιβεβαιωμενες πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν λίγη ώρα απεβίωσε ο πρώην βουλευτής Πιερίας κ. Χρήστος Καζακλάρης.

Μετά από μια αδιαθεσία που είχε σήμερα το πρωί, αφού λιποθύμησε, μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Λιτοχώρου με περιπολικό της Αστυνομίας, αφού εκείνη την ώρα δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο.

Λίγα λεπτά αργότερα εξέπνευσε ο πρώην βουλευτής.

Νεώτερες πληροφορίες θα υπάρξουν αργότερα κατά την διάρκεια της ημέρας αφού ολοκληρωθεί το ρεπορτάζ.

Διαβάστε περισσότερα για τον κ. Χρήστο Καζακλάρη εδώ:


https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82_%CE%9A%CE%B1%CE%B6%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82
Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.