Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΔΗΜΗΤΡΑ Σύλλογος Αγροτών Κτηνοτρόφων Κατερίνης: "ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ"

Με μεγάλη έκπληξη οι αγρότες του νομού τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε το σκυλοκαβγά μεταξύ ΝΟΔΕ και ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας για την καταβολή της ενίσχυσης deminimis. Τελικά ποιοι είναι αυτοί που διεκδικούν τα εύσημα;

Αυτοί που χέρι χέρι τόσα χρόνια οδήγησαν τους αγρότες στον αφανισμό; Αυτοί που εφαρμόζοντας πιστά τις πολιτικές της ΕΕ και της ΚΑΠ μείωσαν στο μισό τον αγροτικό πληθυσμό της χώρας μας, και τη στιγμή που ο ελληνικός λαός μπορεί να απολαμβάνει φθηνά και ποιοτικά προϊόντα, αντ’ αυτού οδηγούμαστε σε εισαγωγές αγροτικών προϊόντων αμφιβόλου ποιότητας.

Είναι φυσικά καλοδεχούμενες κάθε μορφής ενισχύσεις, αλλά….

Ας μας πουν για την τιμή των προϊόντων, του βαμβακιού, που είχε εξαιρετική ποιότητα και πουλήθηκε 38 λεπτά, ας μας πουν για την τύχη των ζαχαρότευτλων που έμειναν μέσα στα χωράφια, ας μας που για τα ροδάκινα, που εξαιτίας των επιπτώσεων του εμπάργκο της ΕΕ στη Ρωσία πουλήθηκαν 20 λεπτά, ας μας πουν για την τιμή του πετρελαίου, που το προμηθευόμαστε 1,40 ενώ οι εφοπλιστές και μεγαλοξενοδόχοι 0, 40 λεπτά. Ας μας πουν για τους αγρότες που μας κόβουν το ρεύμα για ευτελή ποσά ενώ οι μεγαλοβιομήχανοι αφήνουν απλήρωτο ακόμη και αυτό που τους παρέχεται πάμφθηνα. Ας μας πουν και για τα αγροτοδικεία, για την καταστολή του αγροτικού κινήματος, που διεκδικεί τα αυτονόητα για την επιβίωση του, με σκοπό να εμπεδωθεί το περίφημο «νόμος και τάξη».

Πίσω από τις κορώνες για τις ενισχύσεις, πίσω από τα ευχαριστήρια στην κυβέρνηση θέλουν να κρύψουν τη σκληρή πραγματικότητα που επιφυλάσσουν στους μικρομεσαίους αγρότες. Μας εμπαίζουν.

Καλούμε τους αγρότες να τους γυρίσουν την πλάτη, τα συμφέροντά τους καμιά σχέση δεν έχουν με τους ψεύτικους καβγάδες που στήνουν τα δύο μεγάλα κόμματα. Η μόνη διέξοδος βρίσκεται στην οργάνωση του αγώνα μας, τη συσπείρωση στους αγροτικούς συλλόγους, το δυνάμωμα της συμμαχίας με τους εργάτες, τους αυτοαπασχολούμενους, όλους όσοι πλήττονται από τις πολιτικές που στηρίζουν τους μεγαλοεπιχειρηματίες. Καλούμε σε ετοιμότητα για τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες που θα ληφθούν, με κορύφωση την μεγάλη κινητοποίηση την 01 Φλεβάρη στην AGROTICA.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.