Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αναβαθμίζονται αισθητικά & λειτουργικά οι στάσεις αστικών λεωφορείων

Αίτημα για την υπαγωγή στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II» των δαπανών για τις παρεμβάσεις που κρίνονται απαραίτητες για την προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού διατύπωσε ο Δήμος Κατερίνης, με τη θετική γνωμοδότηση των συγκοινωνιών Αθηνών ΟΑΣΑ Α.Ε.


Ειδικότερα, στον πλήρη  και εμπεριστατωμένο φάκελο για την ένταξη του Δήμου στο εν λόγω πρόγραμμα, που κατέθεσε η τεχνική υπηρεσία στον άξονα προτεραιότητας: «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» προτείνεται η παρέμβαση σε 27 θέσεις στάσεων αστικών γραμμών με την αντικατάσταση υφιστάμενων, καθώς και την τοποθέτηση νέων σε σημεία που δεν υπάρχουν.

Οι νέες στάσεις θα διαθέτουν λειτουργικότητα και προσαρμογή στο περιβάλλον, ενώ θα παρέχουν πρόσβαση σε ασύρματο δίκτυο internet του Δήμου Κατερίνης.  Παράλληλα, θα παρέχουν την απαραίτητη προστασία στους χρήστες των αστικών συγκοινωνιών από τις καιρικές συνθήκες κατά το χρόνο αναμονής τους, ενώ θα εξασφαλίζουν ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις. Επιπλέον, οι υφιστάμενες στάσεις αναμένεται να αναβαθμιστούν εξ ολοκλήρου (στέγαστρα, καθίσματα φωτισμός κ.α.).

«Αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτική δυνατότητα προς όφελος των πολιτών. Προς την κατεύθυνση αυτή, σε συνεννόηση με το ΚΤΕΛ προχωράμε στην αισθητική και λειτουργική αποκατάσταση των στάσεων μέσα στην πόλη και σε οικισμούς, που εξυπηρετούν το πολυπληθές επιβατικό κοινό του Δήμου μας» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Όπως προαναφέρθηκε ο προϋπολογισμός του έργου, ύψους 99.977,48 ευρώ με Φ.Π.Α. αναμένεται να χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ». Οι παρεμβάσεις πρόκειται να ολοκληρωθούν σε χρονικό διάστημα περίπου ενός έτους από την ημερομηνία δημοπράτησης του έργου, που προσδιορίζεται να δρομολογηθεί σύντομα.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.