Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δήμος Κατερίνης: Αναπλάσεις πεζοδρομίων στα νηπιαγωγεία του Σιδηροδρομικού Σταθμού Ασφαλές περιβάλλον για την πρόσβαση των μαθητών

Με στόχο την ασφαλή πρόσβαση μαθητών και την εύρυθμη διέλευση πεζών, οι παρεμβάσεις ανάπλασης πεζοδρομίων έξω από σχολικά συγκροτήματα συνιστούν προτεραιότητα για τον Δήμο Κατερίνης.

Την τρέχουσα περίοδο, οι εργασίες συνεργείων της τεχνικής υπηρεσίας επικεντρώθηκαν στην κατασκευή πεζοδρομίων και την τοποθέτηση κυβόλιθων στην συμβολή των οδών Πριάμου & Λεζίνσκι και πιο συγκεκριμένα, στο 8ο και 24ο νηπιαγωγείο, αντίστοιχα, στον Σιδηροδρομικό σταθμό.


«Δημιουργούμε ένα ασφαλές περιβάλλον για την απρόσκοπτη πρόσβαση των μαθητών στα σχολικά κτίρια και διευκολύνουμε την καθημερινότητα της εκπαιδευτικής κοινότητας και των παιδιών μας» τονίζει σε δήλωσή του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Συμεωνίδης.

Σημειώνεται ότι ανάλογες εργασίες που βελτιώνουν την ποιότητα και την καθημερινότητα της ζωής των κατοίκων και εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές υποδομές, θα συνεχιστούν στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.