Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΣΟΚ! Η κόρη της ασθενούς που βρήκε στο φαγητό της σκουλήκι δείχνει τη φωτογραφία (ΦΩΤΟ)

Αναστατωμένη είναι η οικογένεια της ασθενούς που πριν από λίγες μέρες εντόπισε σκουλήκι σε νοσοκομειακό φαγητό στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.


Η κόρη της ασθενούς επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο και του έστειλε τη φωτογραφία, η οποία αποδεικνύει ότι το περιστατικό είναι υπαρκτό. Στο νοσοκομείο, προκλήθηκε μάλιστα, πολύ μεγάλη η αναστάτωση. Όλος ο θάλαμος και οι ασθενείς ήταν σοκαρισμένοι, όπως είπε η κόρη της.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο:

"Τη φωτογραφία μου την έστειλε η κόρη της ασθενούς που βρήκε το σκουλήκι στο μπιφτέκι της. Μου είπε ότι η μητέρα της ήταν σοκαρισμένη και μάλιστα ότι την πλησίασαν διάφοροι στο νοσοκομείο και της είπαν  να μην προβεί σε καταγγελία. Η οικογένεια, ωστόσο, με ενημέρωσε ότι προχώρησε σε καταγγελία στις υγειονομικές αρχές, γιατί θεωρούν το γεγονός απαράδεκτο. Όλος ο θάλαμος και οι υπόλοιποι ασθενείς ήταν σοκαρισμένοι", τονίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:Η ανακοίνωση της Διοίκησης του Γενικού Κρατικού Νίκαιας
Με ανακοίνωσή του ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας, ο οποίος διορίστηκε μετά το σχετικό περιστατικό, αντέδρασε άμεσα, ενώ έχει ήδη διατάξει τη διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης (ΕΔΕ) για να διαλευκανθεί πλήρως το εν λόγω περιστατικό. Παράλληλα, έχουν ενημερωθεί, όπως λέει, και οι αρμόδιες κρατικές αρχές.

Επίσης, ο διοικητής αναφέρει ότι οι έλεγχοι στα μαγειρεία του νοσοκομείου είναι καθημερινοί, ενώ επιτόπια έρευνα μετά το περιστατικό, δεν έδειξε πρόβλημα στο χώρο της παρασκευής του φαγητού.

Συγκεκριμένα ο Διοικητής της Νίκαιας, αναφέρει:

"Καθημερινά διενεργείται εξονυχιστικός έλεγχος στον χώρο των μαγειρείων , από την επόπτρια Δημόσιας Υγείας  και την Προϊσταμένη του Τμήματος Διατροφής. Κατόπιν της οικείας αναφοράς  διενεργήθηκε αυτοψία στον χώρο παρασκευής των γευμάτων από την Διοίκηση, από κοινού με την επόπτρια Δημόσιας Υγείας , προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα των υλικών και η ασφαλής διαδικασία παρασκευής των γευμάτων και διαπιστώθηκε η εύρυθμη λειτουργία των χώρων ενδιαιτήσεως".

ΠΟΕΔΗΝ: "Δεν ευθύνεται ο νέος Διοικητής"

Η ΠΟΕΔΗΝ αναγνωρίζει ότι ο συγκεκριμένος νεοδιορισμένος Διοικητής δεν φέρει ευθύνη για το συγκεκριμένο περιστατικό. Όμως, τα προβλήματα του συγκεκριμένου νοσοκομείου είναι χρόνια και μεγάλα, όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Εργαζομένων ΠΟΕΔΗΝ:

"Εμείς αναγνωρίζουμε ότι ο συγκεκριμένος διοικητής μόλις ανέλαβε και δεν έχει ευθύνη. Αυτό που θέλουμε, όμως, να τονίσουμε είναι ότι δεν είναι η πρώτη καταγγελία που γίνεται στην Νικαια. Υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες και από προϊσταμένες νοσηλευτικών τμημάτων, αλλά και από το γραφείο Ασθενών του νοσοκομείου. Μου το επιβεβαιώνει και η υπεύθυνη του γραφείου Εξυπηρέτησης Ληπτών Υπηρεσιών υγείας, του Κρατικού της Νίκαιας. Η ίδια έχει κάνει παρατηρήσεις για να βελτιωθεί η κατάσταση.  Είναι ένα μεγάλο νοσοκομείο που εξυπηρετεί χιλιάδες άτομα και η τάση που υπήρχε όλα τα προηγούμενα χρόνια, είναι τα γεγονότα να συγκαλύπτονται. Ο θάνατος μιας αποκλειστικής, οι παράνομες καθαιρέσεις με αποτέλεσμα να χάσει μια συνάδελφος τη ζωή της, οι  σοβάδες που πέφτουν σε κεφάλια ασθενών, τα πλαστά πτυχία του πρώην διοικητή και το σκάνδαλο με την απευθείας ανάθεση του κυλικείου. Όλα τα συγκάλυπταν οι προηγούμενοι. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι η νέα διοίκηση όχι μόνο δεν θα συγκαλύψει τα γεγονότα αλλά θα τα διερευνήσει σε βάθος και θα τα λύσει", τονίζει ο Μιχάλης Γιαννάκος.Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.