Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Την Τρίτη θα ξεκινήσει η δίκη του Ντόναλντ Τραμπ

Την προσεχή Τρίτη θα αρχίσει η δίκη για τον Ντόναλντ Τραμπ στην Γερουσία.


Ο πρόεδρος του αμερικανικού Κογκρέσου, Ρεπουμπλικάνος Μιτς ΜακΚόνελ, ανέφερε πως το έγγραφο της παραπομπής του Τραμπ έχει παραδοθεί και ότι η διαδικασία θα αρχίσει «στ’ αλήθεια» την προσεχή Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, επιβεβαιώνοντας τα σενάρια.

Την ιστορική διαδικασία θα συντονίσει ο πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Τζον Ρόμπερτς, που αναμένεται να ορκιστεί σήμερα, πριν ορκίσει με τη σειρά του τους 100 γερουσιαστές, που θα είναι οι δικαστές.

Η Νάνσι Πελόζι παρέδωσε τα δύο άρθρα παραπομπής του Αμερικανού προέδρου στη Γερουσία, που με τη σειρά της ετοιμάζεται να ξεκινήσει άμεσα την δίκη, από την οποία ο Τραμπ κινδυνεύει με καθαίρεση αν κριθεί ένοχος. Η Πελόζι έκανε λόγο για ένα «σημαντικό κατώφλι στην ιστορία», καθώς ο Τραμπ είναι ο τρίτος πρόεδρος στην ιστορία της χώρας που θα δικαστεί με την πιθανότητα καθαίρεσης. Ωστόσο, κρίνεται πως αυτό θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί, καθώς η Γερουσία ελέγχεται από τους Ρεπουμπλικάνους.


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.