Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο οι βετεράνοι του Πιερικού

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πιερικού, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο, με τον οποίο συζήτησε σημαντικά και επίκαιρα θέματα του συλλόγου.

Πάρθηκαν απο κοινού κάποιες σημαντικές αποφάσεις, με την σημαντικότερη να είναι η δημιουργία του λευκώματος του Πιερικού για τα 60 χρόνια ζωής του το οποίο θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος 2021 (1961-2021).

Μια προσπάθεια την οποία θα στηρίξει με προσωπική δουλειά όλη η οικογένεια του Πιερικού.

Δρομολογήθηκαν και άλλες εκδηλώσεις,, όπως μια βραδιά σε ταβέρνα της πόλης στην οποία θα τιμηθούν όλοι οι εν ζωή ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν τις δεκαετίες του 60΄και του 70΄. Αυτοί έβαλαν άλλωστε και τις βάσεις για να υπάρχει σήμερα ιστορικά στο πανελλήνιο, αυτό το λαμπρό οικοδόμημα.

Σαν Δ.Σ. των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Πιερικού, θα συνεχίσει το πλούσιο σε αγωνιστικές εκδηλώσεις έργο του, παράγοντας συγχρόνως και κοινωνικό έργο προς όφελος των συνανθρώπων και της κοινωνίας μας!

Το Δ.Σ. του συλλόγου των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Πιερικού στην επίσκεψη στο δημαρχείο, εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Καλαμπάκας, ο αντιπρόεδρος Στάθης Παρουσιάδης, ο υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων Μπάμπης Πεΐδης και το μέλος Ανέστης Παπαδόπουλος.

Οι επαφές του νέου Δ.Σ. με φορείς και συλλόγους της περιοχής θα συνεχιστούν.


Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων 
Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πιερικού


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.