Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΦΕΚ). - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιστορική επισκόπηση της πορείας του Κολινδρού μέσα από την έρευνα των παλαιών Εφημερίδων της Κυβερνήσεως (Φ.Ε.Κ.), όπου παρουσιάζονται σημαντικοί σταθμοί στην ιστορία του, όπως, μεταξύ άλλων, η εξέλιξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η καθιέρωση της καλλιέργειας καπνού στη περιοχή το 1915, η ανασύσταση του Ημιγυμνασίου το 1918, η ίδρυση Τηλεγραφείου (Τ.Τ.Τ.) το 1922, η σύσταση Εμποροπανήγυρης το 1928, η εγκατάσταση Εταιρείας ηλεκτρικού ρεύματος το 1929, η ίδρυση Λαϊκής Αγοράς το 1930, η Υποδιοίκηση Χωροφυλακής  από το 1943 κ. ά.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.