Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Επίσκεψη του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας ΖΕΥΣ στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου

Η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, υποδέχτηκε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ». Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας είναι υποστηρικτής του Διεθνούς Αγώνα Δρόμου «Katerini Run», ο οποίος θα διεξαχθεί στις 8 Μαρτίου 2020.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, τόνισε, ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας -στο πλαίσιο της πολιτικής των προτεραιοτήτων της- στηρίζει τους τομείς του αθλητισμού και του αθλητικού τουρισμού. Υποστηρίζει δράσεις και σωματεία που συμβάλουν στην ανάπτυξή των και προωθούν ενέργειες για την προσέλκυση της νεολαίας στον αθλητισμό.

Ο πρόεδρος του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» Αλέξανδρος Πούλιος ανέφερε σχετικά. Ευχαριστούμε θερμά την κα Μαυρίδου για την υποστήριξη που παρέχει διαχρονικά στις αθλητικές δράσεις μας, οι οποίες προσφέρουν πολλαπλά οφέλη στην τοπική κοινωνία, η οποία είναι και ο τελικός αποδέκτης. Κύριος γνώμονας της δράσης μας είναι η τόνωση του μαζικού αθλητισμού και η αλληλεγγύη.

Από την πλευρά τους τα μέλη του Δ.Σ., ευχαρίστησαν την κ. Σοφία Μαυρίδου και με τον συνεργάτη της Σάββα Καρυπίδη εξειδίκευσαν τη μορφή της υποστήριξης και το σχέδιο του αγώνα.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.