Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Ο ΔΙΑΣ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΠΑΚΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩΛΗΣ

Στην δεύτερη προσθήκη του για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο προχώρησε ο Δίας Δίου, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕ Περίστασης για την απόκτηση του Στέργιου Παπαγιαννόπουλου.

Ο 21χρονος αμυντικός χαφ ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και σε όλες τις θέσεις της άμυνας, αποτελούσε τον αρχηγό της ομάδας της Περίστασης αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Πιερίας και με την προσθήκη του ο Παναγιώτης Παρασίδης φιλοδοξεί να θωρακίσει ακόμη περισσότερο τον χώρο της μεσαίας αλλά και της αμυντικής γραμμής της ομάδας μας.

Από την άλλη, παρελθόν από τον Δία αποτελούν οι Άκης Μπακούρας και Χρήστος Πανωλής με τους δύο νεαρούς παίκτες να μένουν ελεύθεροι και να αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.
Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία ΔίουΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.