Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Παρέμβαση από την Τεχνική Υπηρεσία σε οδό της Δ.Κ. Σβορώνου για την ασφάλεια διερχόμενων οδηγών

Συνεργεία της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, ανέλαβαν δράση και καθάρισαν από βάτα –χόρτα, που εμπόδιζαν την ορατότητα των διερχόμενων οδηγών, το πλευρικό τμήμα οδού σε μήκος 600 μ. στο ύψος του γηροκομείου στον Σβορώνο και ειδικότερα στην τοποθεσία «Προσήλιο». Παράλληλα, έγινε και καθαρισμός σε κανάλι ομβρίων στο ίδιο σημείο.

Στο συγκεκριμένο δρόμο καθημερινά καταγράφεται αρκετή κίνηση, ενώ διέρχονται εκτός από Ι.Χ., αγροτικά μηχανήματα, δικυκλιστές, πεζοί κ.ο.κ. με αποτέλεσμα ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος να είναι ορατός.

Στο πλαίσιο αυτό, η Τεχνική υπηρεσία έσπευσε και με μηχανήματα καθάρισε το επικίνδυνο, για οδηγούς και πεζούς σημείο του δρόμου, το οποίο επί σειρά ετών παρέμενε ακαθάριστο και προκαλούσε τη διαμαρτυρία των κατοίκων της περιοχής.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.