Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης ο Φώντας Μπαραλιάκος

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης επισκέφθηκε ο βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος.
Στο πλαίσιο ενημέρωσης για προβλήματα που άπτονται των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του Νομού Πιερίας, ο κ.Φώντας Μπαραλιάκος συναντήθηκε με το διευθυντή του Μουσικού Σχολείου κ. Γ. Βαρδακώστα και περιηγήθηκε στους χώρους του συγκροτήματος.

Στην συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε, ο βουλευτής πληροφορήθηκε για θέματα λειτουργίας του Σχολείου και, βέβαια, για το μείζον ζήτημα της κτιριακής του μετεγκατάστασης.

Η κατασκευή ενός νέου Μουσικού Σχολείου είναι το μεγάλο στοίχημα και ο μεγάλος στόχος για την πόλη της Κατερίνης. Ο κ. Βαρδακώστας ενημέρωσε τον κ. Μπαραλιάκο για την έως τώρα εξέλιξη της ανέγερσης του νέου Μουσικού Σχολείου.

Ο βουλευτής δεσμεύτηκε να ενεργήσει από την δίκη του πλευρά  για να προωθήσει το θέμα καθώς, όπως τόνισε χαρακτηριστικά,  «το Μουσικό Σχολείο της πόλης μας, αποτελεί θεματοφύλακα και προαγωγό της μουσικής, της Τέχνης και του πολιτισμού. Θα ενεργήσουμε, ο καθένας από το θεσμικό του ρόλο, προς την κατεύθυνση να αποκτήσει αυτό το φυτώριο μελλοντικών καλλιτεχνών, το χώρο και τις υποδομές που του αξίζουν».Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.