Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Σεβαστή Πιερίας: Κατασβέστηκε η φωτιά στη βιομηχανία μονωτικών

Γρήγορα τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο και κατασβέστηκε από άνδρες της πυροσβεστικής η φωτιά που ξέσπασε αργά το απόγευμα της Τετάρτης στον περιβάλλοντα χώρο βιομηχανίας μονωτικών υλικών στη Σεβαστή Πιερίας.

Με το πρώτο φως της ημέρας αναμένεται να διαπιστωθεί το εύρος της ζημίας που περιορίστηκε κυρίως σε προϊόντα που βρίσκονταν στο εξωτερικό χώρο του εργοστασίου.

Φως στα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά αναμένεται να ρίξει η έρευνα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης.


Πηγή είδησης: olympusmera


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.