HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Καταγγελία κατοίκου της Ράχης Πιερίας! «Εδώ και μιάμιση εβδομάδα χάνονται δεκάδες κυβικά πόσιμου νερού λόγω αδιαφορίας!» (φωτο+βίντεο)

Για αδιαφορία μιλάνε οι κάτοικοι στο χωριό Ράχη της Πιερίας, που εδώ και δέκα περίπου μέρες βλέπουν το νερό του να χάνεται άσκοπα λόγω μια διαρροής που υπάρχει στο δίκτυο.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι λένε πως η ΔΕΥΑΚ πήγε στο μέρος, ξεκίνησε να διορθώνει τη βλάβη, αλλά δεν την ολοκλήρωσε, κι έτσι εδώ και μιάμιση εβδομάδα χάνονται άσκοπα δεκάδες κυβικά νερού, όπως δείχνει το βίντεο και οι φωτογραφίες.

Ωστόσο προκύπτει και ένα θέμα οδικής ασφάλειας στο συγκεκριμένο σημείο, αφού το νερό που χάνεται στο δρόμο αυξάνει την ολισθηρότητα του οδοστρώματος με αποτέλεσμα να γίνεται επικίνδυνη η οδήγηση εκεί, ενώ τι νυκτερινές ώρες το νερό γίνεται πάγος και ο φόβος για ατυχήματα ακόμη μεγαλύτερος.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο που μας έστειλαν οι κάτοικοι της Ράχης Πιερίας:





Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. στις 23.01 πηρα στηλεφωνο στις βλαβες της ΔΕΥΑΚ για βλαβη στην οδο Βασιλειου Β 20 μετα απο 4 μερες ξανα παιρνω τηλεφωνο μου λενε πως σημερα 27.1 θα το κανουν γιατι ειχαν αλλες βλαβες τελικα εμφανιζοντε 28.1 ανοιγουν τρυπα δεν διορθωνουν την βλαβη. Παιρνω τηλεφωνο παλι τους λεω τι κανατε: ακομα τρεχει νερο μου λεει δεν ειχαν καποιο εξαρτημα. σημερα 30.1 ακομα τρεχει νερο! το νερο που το πληρωνουμε ολοι που λογο περιορισμενου υετου δεν θα εχουμε αρκετο φετος το καλοκαιρι!και εκει που πιστευα πως χειρότερος απο τον προηγουμενο δημαρχο δεν υπαρχει τελικα βγηκα λαθος. σας παρακαλω πολυ να ανεβάσετε το σχολιο μου, και να πατε στην οδο για να συνεχίσετε αυτο το αρθο ή να κανετε ενα ακομα! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!