HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


"Μαστόδοντας - Νεοκαισάρεια": Γενική Συνέλευση και Προκύρηξης Εκλογικών Αρχαιρεσιών

Ο Όμιλος Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου "Μαστόδοντας - Νεοκαισάρεια"  σας γνωστοποιεί ότι το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18:00 πραγματοποίησε την Κοπή Πίττας, την Γενική Συνέλευση Απολογισμού και Προγραμματισμού καθώς επίσης προκήρυξε την διαδικασία των εκλογικών αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Το φλουρί της βασιλόπιττας κέρδισε ο Μιχαήλ Τσεντίδης.

Στην Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε η εναρμόνιση του Ιδρυτικού Καταστατικού βάση της νέας κείμενης νομοθεσίας και η τροποποίηση ορισμένων άρθρων του. Η απερχόμενη διοίκηση παρουσίασε τον απολογισμό των δράσεων των τριών χρόνων της θητείας της. Πραγματοποιήθηκε και ο ετήσιος τακτικός  οικονομικός απολογισμός και έλεγχος από την ελεγκτική επιτροπή του Ομίλου και εγκρίθηκε από την Γενική Συνέλευση. Αποφασίστηκε να ενεργοποιήσει με βάση το ιδρυτικό του καταστατικό  τμήματα με πολιτιστικές δραστηριότητες όπως: α) Θεατρική ομάδα, β) Μουσικοχορευτικό τμήμα, γ) Χορωδία και δ) Βιβλιοθήκη.

Η απερχόμενη Διοίκηση παρουσίασε τον προγραμματισμό των δράσεων του Ομίλου για το 2020. Τέλος αποφασίστηκε η προκήρυξη εκλογικών αρχαιρεσιών για την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. Οι εκλογικές αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του Ομίλου στην Νεοκαισάρεια Πιερίας.

Η απερχόμενη Διοίκηση ευχαριστεί ολόθερμα τα μέλη του Ομίλου που της εμπιστεύθηκαν την διοίκησή του και τους στόχους οι οποίοι είχαν τεθεί κατά την ανάληψή της. Καλεί όλα τα τακτικά μέλη του Ομίλου να συμμετάσχουν  στις εκλογικές αρχαιρεσίες που προκηρύχθηκαν.  Να διεκδικήσουν μέσω της υποψηφιότητας τους, θέση στην νέα διοίκηση που θα προκύψει από αυτές. Η συμμετοχή μας στις εκλογικές αρχαιρεσίες αλλά και η διεκδίκηση μιας θέσης ευθύνης στην νέα διοίκηση θα κάνει την διαφορά!







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια