Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

"Μαστόδοντας - Νεοκαισάρεια": Γενική Συνέλευση και Προκύρηξης Εκλογικών Αρχαιρεσιών

Ο Όμιλος Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου "Μαστόδοντας - Νεοκαισάρεια"  σας γνωστοποιεί ότι το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18:00 πραγματοποίησε την Κοπή Πίττας, την Γενική Συνέλευση Απολογισμού και Προγραμματισμού καθώς επίσης προκήρυξε την διαδικασία των εκλογικών αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Το φλουρί της βασιλόπιττας κέρδισε ο Μιχαήλ Τσεντίδης.

Στην Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε η εναρμόνιση του Ιδρυτικού Καταστατικού βάση της νέας κείμενης νομοθεσίας και η τροποποίηση ορισμένων άρθρων του. Η απερχόμενη διοίκηση παρουσίασε τον απολογισμό των δράσεων των τριών χρόνων της θητείας της. Πραγματοποιήθηκε και ο ετήσιος τακτικός  οικονομικός απολογισμός και έλεγχος από την ελεγκτική επιτροπή του Ομίλου και εγκρίθηκε από την Γενική Συνέλευση. Αποφασίστηκε να ενεργοποιήσει με βάση το ιδρυτικό του καταστατικό  τμήματα με πολιτιστικές δραστηριότητες όπως: α) Θεατρική ομάδα, β) Μουσικοχορευτικό τμήμα, γ) Χορωδία και δ) Βιβλιοθήκη.

Η απερχόμενη Διοίκηση παρουσίασε τον προγραμματισμό των δράσεων του Ομίλου για το 2020. Τέλος αποφασίστηκε η προκήρυξη εκλογικών αρχαιρεσιών για την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. Οι εκλογικές αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του Ομίλου στην Νεοκαισάρεια Πιερίας.

Η απερχόμενη Διοίκηση ευχαριστεί ολόθερμα τα μέλη του Ομίλου που της εμπιστεύθηκαν την διοίκησή του και τους στόχους οι οποίοι είχαν τεθεί κατά την ανάληψή της. Καλεί όλα τα τακτικά μέλη του Ομίλου να συμμετάσχουν  στις εκλογικές αρχαιρεσίες που προκηρύχθηκαν.  Να διεκδικήσουν μέσω της υποψηφιότητας τους, θέση στην νέα διοίκηση που θα προκύψει από αυτές. Η συμμετοχή μας στις εκλογικές αρχαιρεσίες αλλά και η διεκδίκηση μιας θέσης ευθύνης στην νέα διοίκηση θα κάνει την διαφορά!Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.