Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Χάκαραν το σάιτ του Αυγενάκη! Παντού σήματα του Ολυμπιακού

Η ιστοσελίδα του Λευτέρη Αυγενάκη απέκτησε ένα... ερυθρόλευκο χρώμα, με σήματα του Ολυμπιακού. Όλα αυτά, την ώρα που ο υφυπουργός Αθλητισμού εμφανίζεται να έχει μπει στο "στόχαστρο" του ΠΑΟΚ, μετά την απόφαση της ΕΕΑ για υποβιβασμό των Θεσσαλονικέων και της Ξάνθης.

Στο… στόχαστρο χάκερ μπήκε το σάιτ του Λευτέρη Αυγενάκη το πρωί της Τρίτης (28.01.2020)! Η ιστοσελίδα του Υφυπουργού Αθλητισμού γέμισε ξαφνικά με σήματα του Ολυμπιακού, για να κατέβει μετά από λίγο, με σκοπό να… επανέλθει στην κανονική της κατάσταση.

Να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει ξαφνικά… αλλάξει και όνομα, αφού ψάχνοντας την σε μηχανή αναζήτησης, θα βρει στη θέση του “avgenakis.gr” το “Olympiakos F.C. E.O”!

Εδώ να αναφέρουμε ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης κατηγορείται ευθέως και με πολύ αιχμηρό τρόπο από την πλευρά του ΠΑΟΚ πως στηρίζει τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα υπάλληλο των “ερυθρόλευκων” (σ.σ. μετά το πόρισμα της ΕΕΑ για την αποβολή του “Δικεφάλου του Βορρά” από το πρωτάθλημα).Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.