Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ιβάν Σαββίδης: Μην φοβάστε τίποτα, έχουν στόχο να με αναγκάσουν να φύγω αλλά...

Μήνυμα προς τα στελέχη της ομάδας και ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έστειλε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης. «Μην φοβάστε τίποτα, εγώ είμαι εδώ!» τους υπογράμμισε.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε με τα στελέχη της ομάδας μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, όπου τους ανέφερε πως όλα γίνονται καθώς υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο ώστε να τον αναγκάσουν να φύγει από τον σύλλογο, σύμφωνα με το sdna.gr.

«Όπου και αν βρίσκομαι ζω για τον ΠΑΟΚ», σημείωσε τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός καλό θα ήταν να σταματήσει να... κλαίει και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

Την ίδια ώρα, υπογράμμισε πως η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, παρόλα αυτά, όπως ανέφερε: «Μην φοβάστε τίποτα, εγώ είμαι εδώ, το ξέρετε ότι είμαι κοντά σας, είμαι μαζί σας, πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους μας, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση και φέτος του νταμπλ».



Πηγή


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.