Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Στους αστέγους το φαγητό που περίσσεψε από την κοπή πίτας του Μάκη Βορίδη

Περισσότερες από 100 μερίδες φαγητού που περίσσεψαν από την εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα καταλήξουν σε χέρια αστέγων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι μερίδες φαγητού παραδόθηκαν στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), με πρωτοβουλία του Μάκη Βορίδη.

Ο υπουργός έδωσε τη σχετική εντολή στους συνεργάτες του λίγο μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης και αμέσως αυτοί επικοινώνησαν με το γραφείο του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη.

Ειδοποιήθηκε ο πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ, δημοτικός σύμβουλος Γρηγόρης Λέων και το πρωί της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου ένα αυτοκίνητο του δήμου έφτασε στο ξενοδοχείο που οργανώθηκε η εκδήλωση για να παραλάβει τα φαγητά.

Τα φαγητά περιλάμβαναν μοσχάρι και χοιρινό με ζυμαρικά, πατάτες φούρνου και βραστά λαχανικά και αναμένεται να μοιραστούν στο συσσίτιο της Πέμπτης (από τις 12 έως τις 2.30 το μεσημέρι) από το Κέντρο Σίτισης του δήμου, επί της οδού Πειραιώς 35.

Υπενθυμίζεται ότι, τις προηγούμενες μέρες, είχε προκληθεί σάλος μετά από τη δημοσιοποίηση στη Διαύγεια της απόφασης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων περί δαπάνης 12.000 ευρώ για την «κάλυψη της εκδήλωσης κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του προσωπικού και των στελεχών του ΥΠΑΑΤ».

Μετά τις εντονότατες αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο  Μάκης Βορίδης δήλωσε ότι θα ανακαλέσει την απόφαση και πως θα βάλει τα χρήματα από την τσέπη του.Πηγή


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.