Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Πριν λίγα λεπτά ασθενοφόρο περισυνέλλεξε ηλικιωμένο που είχε πέσει στη μέση του δρόμου στο κέντρο της Κατερίνης! (φωτογραφίες)

Στη μέση του δρόμου έπεσε ένας ηλικιωμένος άνδρας πριν λίγο κάπου κοντά στο κέντρο της Κατερίνης. Φαινόταν ότι χρειαζόταν άμεσα βοήθεια.

Κλήθηκε ασθενοφόρο απο τους περίοικους, το οποίο ανταποκρίθηκε πολύ σύντομα, και πριν λίγα λεπτά, και αφού έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον ηλικιωμένο άνδρα τον περισυνέλλεξε και τον οδήγησε στο νοσοκομείο Κατερίνης, για να του δοθεί η ανάλογη ιατρική περίθαλψη.

Φωτογραφίες από το συμβάν:


Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.