Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΣΗΜΕΡΑ - Ανοικτή εκδήλωση του βουλευτή Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Φώντα Μπαραλιάκου


Την 26η Ιανουαρίου, ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής διάλεξε ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Φώντας Μπαραλιάκος προκειμένου να κάνει μια ανοικτή εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο «Εκάβη».

Εκεί αποφάσισε να βρεθεί με τους συμπολίτες του ο βουλευτής για ν’ ανταλλάξει ευχές και απόψεις μαζί τους.

Στην ανάρτηση που δημοσίευσε εχθές στον προσωπικό του λογαριασμό μάλιστα στο facebook αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μπαραλιάκος:

«Θα χαρώ να σας δω όλους, φίλες και φίλους την Κυριακή 26/1 στις 12:00 ανήμερα της ονομαστικής μου εορτής, στο Συνεδριακό Κέντρο «ΕΚΑΒΗ».
Σας περιμένω!»Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.