Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών

Εύχομαι από καρδιάς Χρόνια Πολλά με υγεία και πνευματική πρόοδο στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς λειτουργούς όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης.

Οι τρεις Μεγάλοι  Δάσκαλοι  και Πατέρες της Εκκλησίας, ο Μέγας Βασίλειος, ο  Γρηγόριος ο Θεολόγος και ο  Ιωάννης ο  Χρυσόστομος, που τιμά σήμερα η Χριστιανική Εκκλησία, αφιέρωσαν τη ζωή τους στο Θεό και το συνάνθρωπο, ανέπτυξαν ανεκτίμητο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, με τη σοφία, τις γνώσεις, τις αρετές τους αλλά και την ανθρωπιά, την αυταπάρνηση και την καλοσύνη που τους διέκρινε και συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της χριστιανικής διδασκαλίας, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη των αρχαίων ελληνικών γραμμάτων.

Με πίστη στο σημαντικό τους έργο και μέσα από τη σοφία των κηρυγμάτων τους, ας ακολουθήσουμε τα μονοπάτια της μόρφωσης, για να φτάσουμε στον προορισμό της αρετής, της σύνεσης, της προκοπής και της προόδου, που θα διασφαλίζουν στην κοινωνία,  τα αγαθά της  δημοκρατίας, της αξιοκρατίας, της ισονομίας, του πολιτισμού, των θεσμών και των αξιών.

Εύχομαι το έργο, ο χαρακτήρας και η ζωή γενικότερα των Τριών  Ιεραρχών, να αποτελέσουν ΄΄φάρο΄΄ , κίνητρο για τη φιλομάθεια, την αλληλεγγύη και τις αρετές αλλά και πηγή έμπνευσης και  δημιουργίας για όλους μας.


Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.